User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hayaller ve Cepteki Para

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hayaller ve Cepteki Para

Hepimiz istiyoruzdur arabalarımıza birşeyler yapmak ama maalesef hepimiz gerçekleştiremiyoruz bunları ben mesele arabama 35 lik yay yazılım oz jant kule gergisi yaptırmak istiyorum hatta biraz daha ileri gidip motora girmek istiyorum. Totalde 1000 liram var heralde sadece yay ile yazılımı yapabilicem. Sizde durumlar nasıl ? Maksat muhabbet olsun

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi güzel hoş ta araba ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi güzel hoş ta araba ne?
    Yeni kasa i20

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yapıcağın projeyi ortalama hesap kitabını yapsan .. jantın yayın motora yapıcakların ortalama bir fiyat listesi vardır bunların .. geri kalan paranlada ona göre bir araç alsan çok rahat hayallerine ulaşabilirsin.

genelde ayağını yorganına göre uzatamamak var bizde..
    üç yaş daha genç olsun 5 bin lira fazla olsun mantığı.. 5 bini verince aracı alıyor ama bu seferde aracın yağını bile değiştiricek cebinde parası kalmıyor bazı arkadaşların..

her şey insanın kendi elinde hayallerine ulaşmakda hayallerini hayal olarak bırakmakda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşıcak vaktim olsa yapıcam birşeylerde 03.06.2015 bayiden teslim aldım , aynı hafta yay siparişi verdim almanyadan 1 haftada arkadaşımla geldi sonuç olarak şuan hala arabanın bagajında

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamla uğraşayım, orasını burasını zevkime göre değiştireyim istiyorum ama param yok diyorsun. Aracın ne diye sorulunca da İ20 diyorsun.

Kaç para altındaki araç? Yeni kasa İ20 demişsin, en öldürsek 40 liradan fazla eder o. O aracı satıp gayette istediğin gibi kurcalayabileceğin daha eski model bir şey alabilirsin, o zaman paran da olur zaten. İ20'ye ne yapılabilir ki, kiti yok bir şeyi yok?

Aracına para harcamak istiyorsan daha eski ve önü açık bir araç almanı, üste kalan paranı da hiç sıkışmadan gönlünce kafana göre harcamanı ve mutlu olmanı tavsiye ederim.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yazılım bildiğim kadarı ile yeni hyundai i20 için çıkmadı yaptıranda yok o yüzden hayalinizdeki diyer şeylere yönelebilirsiniz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddi olarak sıkıntılı bir durum arz ediyorsa piyasada çok yaygın modellere yönelmelisiniz.

Corsa dti,vag 16 tdi,vag 19 tdi,vag 18t,ek civic diye gider.Tüm bu yazdıklarıma ederinden fazla fiyat çekiliyor ama yine de alınır.Niye ? İkinci elde çeyrek altın gibi,bugün satıyorum desen aynı gün alıcı bulunur.Arabayla biraz uğraşmak isterseniz de çok uygun fiyatlara bir çok şeye erişebilirsiniz.İkinci el dp,egsoz,headers,filtre,beyin vs.

3 ay içinde keyfi 7-8 bin lira para harcadım,nasıl oluyor ben de anlamıyorum.7-8 bin benim için ciddi bir para.Bu kredi kartlarının varlığı bir dert yokluğu bir dert.

Yazın kısmet olursa turşudan hallice bir corsa dti alıp oyuncak niyetine uğraşasım var.Tabi sikerün deyip tatile gitmezsem,bi yerden bi masraf kaçmazsa.Bakalım zaman ne gösterecek..

Yalnız madem arabayla uğraşmak istiyordunuz niye i20 1.4D aldınız ki ? O paraya pd130 gibi çok daha hızlı bi alet alınabilirdi,yakıtı da çok farklı olmazdı.

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yay hazir taktirmak kismet olmadi. Ama ilerisi icin Egsoz dusunuyorum

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basit bi hayaldi ama işten cıktım biraz borclar yuzunden gec gelen jant hayalımız sabret olur elbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamla uğraşayım, orasını burasını zevkime göre değiştireyim istiyorum ama param yok diyorsun. Aracın ne diye sorulunca da İ20 diyorsun.

Kaç para altındaki araç? Yeni kasa İ20 demişsin, en öldürsek 40 liradan fazla eder o. O aracı satıp gayette istediğin gibi kurcalayabileceğin daha eski model bir şey alabilirsin, o zaman paran da olur zaten. İ20'ye ne yapılabilir ki, kiti yok bir şeyi yok?

Aracına para harcamak istiyorsan daha eski ve önü açık bir araç almanı, üste kalan paranı da hiç sıkışmadan gönlünce kafana göre harcamanı ve mutlu olmanı tavsiye ederim.
    Ne güzel yazmışsın valla mis. Ben öğrenciyim arabayı kendim seçmedim konuyu açmamdaki maksat muhabbet bildiğin kızarak akıl verme muhabbetine çevirmişsiniz bende bilirim ucuza araba alıp doldurmayı ama durum bu dert yanmıyorum öyle muhabbet ederiz diye açtım konuyu

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uğraşıcak vaktim olsa yapıcam birşeylerde 03.06.2015 bayiden teslim aldım , aynı hafta yay siparişi verdim almanyadan 1 haftada arkadaşımla geldi sonuç olarak şuan hala arabanın bagajında
    Rekor bende sanırım 1,5 sene arabanın bagajında gezdi kutusunda sonra 1 senede depoda durdu baskılar sonucu jant yay takmıştım
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de çok şey istiyorum ama hepsi yavaş yavaş oluyor

İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak

Hayaller
    abarth body kit
    air ride

olacaklar
    coilover
    komple zindan film
    seramik kaplama
    lip

Olsun ama aşama aşama her şey daha tatlı oluyor
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i20dense daha cok ugrasabilecegin, daha eski modellere yonelmeni tavsiye ederim, o aracla yapabileceklerin epey kisitli gorunuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha arabası olmayanlar var abi bunada şükürmadem muhabbet konusu 20li yaşlardaki adamlar nasıl ferrari,lambo biniyo biri anlatsın bana
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

lowfamilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çok şey istiyorum ama hepsi yavaş yavaş oluyor

İlk arabam m jet grande puntoydu hep 2. el t jet istemiştim babam tek kapı arabaya o zamanlar karşıydı 5 kapı dizel almıştık. Çalıştım kazandım tek kapı 500 aldım yavaş yavaş istediğim gibi yaptım. Cabrio hayalim vardı onu satıp cabriosunu aldım hem de tam istediğim kombinasyonda. Bunda çok fazla planım var ama biraz fazla zaman alacak

Hayaller
    abarth body kit
    air ride

olacaklar
    coilover
    komple zindan film
    seramik kaplama
    lip

Olsun ama aşama aşama her şey daha tatlı oluyor
    abi yapcan sen ben inanıyorum sana bu azimle bi anlık cinnetle bi turbo bide abarth body kit yapcan
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

lowfamilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jointofjah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepimiz istiyoruzdur arabalarımıza birşeyler yapmak ama maalesef hepimiz gerçekleştiremiyoruz bunları ben mesele arabama 35 lik yay yazılım oz jant kule gergisi yaptırmak istiyorum hatta biraz daha ileri gidip motora girmek istiyorum. Totalde 1000 liram var heralde sadece yay ile yazılımı yapabilicem. Sizde durumlar nasıl ? Maksat muhabbet olsun
    aracın sıfırdı galiba direk egr iptali ile yazılım yap sonra dp sonra yay yaparsın az yürüsün makina
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabamı almadan 2 yıl içinde yapacaklarımı tarih olarak listelemiştim. Öğrenci bütçesi+ ufak tefek işlerle çok şükür listemi tamamlamak üzereyim. He 2 yılı geçti o ayrı ama böyle daha güzel her işlemlemden sonra aracıma daha çok bağlanıyorum. Bir de araç seçimi çok önemli ben sıf güzel egzoz sesi duyabilmek için atmo-benzinli araç tercih ettim. Gerçi senin aracın heralde aile tercihi olmuş ama illaki yapacak birşeyler bulunur.
    MR.EVO53

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de insanoğlu gerçekten doyumsuz. Araca her istediğini hemen yapsan, inan yapacak birşeyler daha bulursun yapacak. Bu işin En sonu araç değiştirmeye gider.
    MR.EVO53

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)