Stock Goodyear EfficientGrip ROF Lastikler Tyres
Dr.Ecu yazılım chip tuning
+50 kg co-pilot
2:44:70 tur zamanı lap time
bmw'nin standart goodyear efficientgrip run on flat lastikleri için pist hiç habitatı değilmiş,onu anladık![]()
Stock Goodyear EfficientGrip ROF Lastikler Tyres
Dr.Ecu yazılım chip tuning
+50 kg co-pilot
2:44:70 tur zamanı lap time
bmw'nin standart goodyear efficientgrip run on flat lastikleri için pist hiç habitatı değilmiş,onu anladık![]()
Makine Mühendisi
Bence sure guzel o lastiklere gore,eaglef1 bile degil normal gundelik bir lastikBirgun bende cikicam ya Adanadan basip gelicem kafaya koydum
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Tebrikler çizginiz güzel, biraz daha yakın oturuş, manuel kullanım ve iyi lastikler ile daha da iner süre![]()
Tebrikler. Benim gördüğüm sadece 5 ve 12 'ye biraz hızlı girmişsiniz. Onun dışında çok güzel.
"life is too short to drive boring cars"
Tebrikler, gayet başarılı ancak bi kaç tavsiyem olacak;
* 2. Virajda pistin tamamini kullanmaya gerek yok, çok yol=çok süre
* 8 de sola olan virajlarin hepsini kesmeniz lazim, 8 in sonunda biraz açılıp tekrar kapanmaniz lazim ( son viraji güzel dönmüş ) frene bastiniz mi bilmiyorum ama birçok insan 8 de frene basiyo olmasi gereken dengeli gaz
* 11 de daha erken kapanip kesmek lazim
*12 de cok hızlı kalmis
İyi pistler![]()
2. viraj konusunda bu yorum ne zaman gelecek diye bekliyordum.çok haklısınız 300+ hp bi makinanız olmadığı sürece 5. kuleden sonra sola doğru açılmaya gerek yok,zaman kaybı,benimki biraz el alışkanlığı olmuş.
12de gün boyu dikiş tutturamadım bi türlü ya lastik engel oldu yada frenler.11-12 arasındaki düzlük balata düşmanı
teşekkürler.
Makine Mühendisi
2. virajda 300+ demek yanlış aslında, kafadan çok kayan araba da hafif açarak çıkabilir hızlanma ile açılmadan kaybedilen süre tölare edilebilir bir nebze
12 ye gelirken kaçla geliyorsun bilmiyorum ama fren noktasını oturtmak önemliBen 165-170 civarı gelip kerb in ortasında fren yapıyordum 4. turda hidrolik biraz fazla ısındı sanırım, pedal hafif sertleşince 5. tur soğuttum, 6 da aynen devam
Biraz trail breaking deneyebilirsin orada benim gördüğüm kadarıyla (frenin bi kısmını viraja taşı kısacası
)
teşekkürler.aslında birazda bagaj doluydu.ramazandan sonra daha hazırlıklı ve hafif gelmeyi planlıyorum
bu araçla 12'ye gelirken kerblerin başlangıcıyla frene başlıyorum genelde,full fren yapmıyorum tabiki,frenler için en zorlu düzlük çünkü ve istanbulpark bizim araçlarımız için bi maraton,sonraki turu düşünmek zorundayız.12'ye aslında late apex yapıp 13'e hemen girecek şekilde çıkmak lazım ama işte o 11-12 arasındaki düzlük her tur farklı dönmemize neden oluyor
![]()
Makine Mühendisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)