User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Sizce bu araç alınır mı? Skoda Fabia 1.4 TDI

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sizce bu araç alınır mı? Skoda Fabia 1.4 TDI

Çok kararsız kaldım...
    Aracı inceledim motor üflüyor %62 civarında. Ustam 3.000 lira masrafı var dedi ( oda en fazla tutacağı rakam diyor )
    Aracın km'si 30 veya 40.bin düşürülmüş sahibinin yaptığı açıklama bu güncel km si 250,260k civarı
    Kozmetik olarak tavanda boya yok fakat boyalı yerler var. Kaputta güneş yanığı gibi şeyler var fotoğrafta pek belli olmuyor.
    Tek parça değişenden dolayı : 3.000 hasar kaydı var ve daha öncelerden cıkan parca parca 500 ,600 civarı..
    Sıfır km araç alana kadar bunu bi müddet kullanabilirim diye düşünüyorum. Fiyatta biraz daha indirim yapıcak. Sizce bu fiyata bu km'de bi araç için değermi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03788577/detay
    SKODA SIMPLY CLEVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Bby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kararsız kaldım...
    Aracı inceledim motor üflüyor %62 civarında. Ustam 3.000 lira masrafı var dedi ( oda en fazla tutacağı rakam diyor )
    Aracın km'si 30 veya 40.bin düşürülmüş sahibinin yaptığı açıklama bu güncel km si 250,260k civarı
    Kozmetik olarak tavanda boya yok fakat boyalı yerler var. Kaputta güneş yanığı gibi şeyler var fotoğrafta pek belli olmuyor.
    Tek parça değişenden dolayı : 3.000 hasar kaydı var ve daha öncelerden cıkan parca parca 500 ,600 civarı..
    Sıfır km araç alana kadar bunu bi müddet kullanabilirim diye düşünüyorum. Fiyatta biraz daha indirim yapıcak. Sizce bu fiyata bu km'de bi araç için değermi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03788577/detay
    Ustaya pek güven olmuyor 3.000 tl diye girip 6.000 lirayla çıkmayın sonra.Ayrıca araç piyasasına göre çok alt fiyatlarda değil gibi geldi bana

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan 2.el sitelerindeki araç fiyatlarını görünce kafadan 2-3 düşürmek gerekir ki gerçek değeri o zaman anlaşılsın.. Skoda'cı abilerim konuyu görürse daha net bi bilgi alabiliriz sanırım
    SKODA SIMPLY CLEVER

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30-40bin km düşürülme konusuna takıldım. 300bin falan olmasın? böyle birşeyi yapanın o kadar için böyle birşey yapması ilginç

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz değil ki bu. 15e verirse mantıklı olabilir, station bi de.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor bitmiş, km ne olduğu belli değil yazılan para 19K Tl. Ben hep bu tür araçların kimlerin aldığını merak ederdim. Kupon araç felan da değil, ne bileyim özellikli bir araç değil dümdüz bir Fabia. 19'un üstüne 3-4 daha harcarım diyorsanız demekki kafadan 26K Tl paranız var demektir heyecan veya macera aramak niyetinde iseniz bence başka türlü arayışlara girin

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koşarak uzaklaş bence. Bir enjektör, turbo, pompa çıkar 5000 i oraya gider sadece.

Fabialarda direksiyon sorunu vardır eps hatası verir. Ben ölüyordum o hata yüzünden az kaldı.

Güzel arabadır ama alma. Bütçene göre benzinli ve daha düşük km araç bak derim ben.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)