User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Fiat Egea ile Oylat gezim.

UberJager
    Misafir

Fiat Egea ile Oylat gezim.

Merhaba
    Nisan ayı başında Egea ile bir gezi yaptım. Çok merak ettiğim bir otomobil olduğu için avisdden kiraladım. Hypermiling yaparak seyrettim. Bilmiyorum Techturkey'de böyle gezi videosu paylaşmak hatalımı, sonucda site amacına uygun bir hizmet gibi durmuyor. Eğer beyenirseniz yapacağım diğer gezi videolarını burda paylaşacağım.

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 dizel otomatiği gelsin benim aklımda olan bir araç.. gezi videosu için teşekkürler iyi eğlenmişsiniz
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 95 urban 45 48 civarı olsa ikinci eli direk alıcam egea . Sizin yorumlarınız nasıl abi performans ve yakıt konusunda @uberjager

UberJager
    Misafir
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 95 urban 45 48 civarı olsa ikinci eli direk alıcam egea . Sizin yorumlarınız nasıl abi performans ve yakıt konusunda @uberjager
    Burdan okuyabilirsin

UberJager Luftwaffe Blogger: Sosyal Otomobil, Fiat Egea Easy 1.3 Multijet Bölüm 1

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle emegınıze saglık, ıcınde otomobıl olan her konunun bu forumda yerı vardır dıye dusunuyorum.
    ancak soyle bı yapıcı elestırı yapmak ıstıyorum. ılk basta bes dk falan aracın yolda gıttıgı kısımlar var. o sekılde herhangı bı sohbet olmayınca oralar bıraz sıkıcı olmus. o kısımlarda arac ıle ılgılı yorumlarınız olsa daha keyıfle ızlenesı olurdu. bahsettıgım bolumlerden dolayı da vıdeo baya uzun olmus. benım tahmınım vıdeoya herkes basladı ancak 22 dk oldugunu gorunce cogu kısı gerı kapattı.ondan daha az yorum aldınız. bence 5 dk lık bır vıdeo daha fazla ızlenırdı. yururken cekım yaptıgını z bolumler. mekanlar hakkında bılgı verdıgınız yerler daha keyıflıydı acıkcası.
    belkı gezı vıdeoları uzun oluyordur hıc bılmıyorum ama sahsı fıkrımı soyleyım dedım. devamı gelır ınsallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)