Öncelikle selamlar başlıkta belirttiğim gibi yıllardır ailecek bi suv hayalimiz vardı. Ama her sene ertelerdik Şükür sonunda kavuştuk. Aslında 2-3 tane daha suv alıp satmıştık ama onlar ticaret içindi. bu aile içinde kalıcaktı en az 10 sene kullanılacaktı o yüzden çok ince eleyip sık dokudum Marka fanatikliği yapmadan tüm suvları inceledim ilk tucson alıcaktım ama dizeli çok pahalıydı benzınlıde deli yakıyordu. X-trail çok mantıklıydı hatta herkese x-trail alıcam diyordum ama ınternette sorun yaşayan çoktu nissan eski nissan değildi. Bi defa da test edince anladımki bu araç bana göre değil ısınamadım. sonra erteledimsuv olayını passat baktım hatta izmirde bi galeride passat buldum kapora yollayacaktım ki babam dedi neden cr-v bakmıyorsun ? dedim istediğim donanım bizi aşıyor falan boşver dedi ayarlarız çıkma yaparım benöyle diyince ben hemen crvlere yöneldım motor,şanzıman zaten sınıfında lider sürekli 4x4 160 bg ve 9 ileri otomatik vites ama benim için en önemli donanım sunroof yoktu panoramik cam tavan vardı ama olsun dedim. Görünüş olarak çok hoşuma gitti hiç test etme fırsatı bulamadan Balıkesir honda şen plazadan güzel bi pazarlıkla kauçuk paspas bagaj havuzu spoıler yan basamak eklettirerek aldım.
ilk görüş anımız![]()
![]()
![]()
Dönüş yolu kazdağların da mola verdik![]()
Ve evin önüne geldik (belediyemiz sağolsun yolların namına koydu)
Bu da ailenin diğer aracı corolla ile![]()
![]()
Şuan elimdeki fotoğrafları koydum yakın zaman da detaylı ve iç resimlerini çekicem daha plaka çıkarmadım benim için özel olan bi plakayı beklıyorumçıkarınca merkeze gidip seramik kaplatıcam Maaşşalınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
![]()