Arkadaşlar kargomu teslim almadım bu ibare teslim alınmış mı demek?
Komşuya falan bırakıyorlar. Bende de aynı durum oldu o sinirle aradım komşuya bıraktıklarını söylediler öyle teslim aldım.
kargoyu arayarak bilgisini alabilrsiniz, teslim alan kişiye belge imzalatmaları gerekiyor.
Biri direkt şubeden almış sanki.....
Okumadan imzalamam.....
Özel Değilse Kargonuz Neydi ? Bu Aralar Kargolar Şubeden Çalınıyor. Sizin Adınıza Gidip Kargoyu Teslim Alıyorlar Sizden Önce Gidip
kargon teslım edılmiş umarım tanıdık bırıne verılmiştir ve çalındıysada inş telefon vs. pahalı bişey deildir.
DR. OWL
Abi kargo takibi diye bir uygulama var orda bütün kargo sirketlerini sorgulaya bilirsin ordan ürünün kim aldigini gore bilirsin
Şubeye gidin kimin teslim aldığını sorun. Tanıdık biri, komşu falan değilse nasıl iş yapıyorsunuz diye olay çıkarın, merkeze şikayet edin. Sürat kargo ile çalışmayın. Piyasanın en kötüsü.
Bu kadar leş bir firma yok.
telefonlar açılmıyor
Sisteme yalnış girilmiş benim kargom bahane olarak tuttukları 2 tane me*** vardır sistem sistem sizinkini atamıştır direk vs demeler.Benim kargo daha ulaşmamış meğerse filan arkadaş Ptt gene en düzgünü
Sorun varsa direkt müşteri hizmetlerini arayın şikayet kaydı oluşturun subeden kaynaklı sorun varsa aynı gün çözüyorlar
Tüm kargo şirketlerinde önemli olan şube, şube düzgün çalışırsa sorun yaşanmıyor.
Tüm firmalarla çalıştım... Hepsi birbirinden rezil...
Surat kargodan çok bir şey beklemeyin. Kayyım atandi. Ne kadar sokak serserisi partili varsa dolduruyorlar...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
geçen yıl arkadaşım adanadan şalgam göndermişti, şubeye gittiğimde boş pet şişeyi verdiler. Bir daha uğramadım bile sürat kargodan herşey beklerim
Sürat ve Aras kargoda en sık yaşanan durum. Daha geçtiğimiz hafta başıma geldi. Teslim etmek zorunda oldukları bir süre var ve o süre dolmadan kargonuz gelmezse teslim edildi diye not düşüp aslında teslim etmiyorlar. Her yere şikayet ettim ama bir şey değişeceğini sanmam. PTT candır.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bikere en lanet kargo tartışmasın Yurt İçi Kargo dur ..... Yukardaki olaya gelirsek bazen oluyor öyle sadece sürat için değil ben çok alışveriş yapan biriyim elime ulaşmadan çok gördüm öyle teslim edildi ibaresini sonra getirdiler veya kandim aldım şubeden
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)