Oynayan var mı arkadaşlar ? Ben ps4 ile beraber almıştım çok çok çok güzel bir oyun,keşke bölümler bitmese diye dua ediyorum![]()
Oynayan var mı arkadaşlar ? Ben ps4 ile beraber almıştım çok çok çok güzel bir oyun,keşke bölümler bitmese diye dua ediyorum![]()
imzasız..
Ohoo olmaz mı? 2 gün de 1 bölüm gidiyorum uzun uzunnnn sürsün istiyorum.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
Şahane bir oyun oynayış videolarını dizi izler gibi izliyordum , birde oynaması ne keyif verir kim bilir![]()
sinematikler vs senaryo , resmen sanki gercekten oynuyormuşsunuz hissi veriyor.. çok emek verilmiş yapılırken bu oyun..
mekanlar gercekten harika zaman zaman etrafı izliyorum bu yüzden oynarken
1 hafta da bitirdim oyunu satmaya karar vermiiştim vazgecitm acıkcası multiplayer tarafı da cok eglenceli..
parasını fazlasıyla hakeden bir oyun.. rahatsızlıgımdan dolayı arkadasım ben de kalıyor o basladı oynamaya bitircek nerdeyse sıkılmadan izliyorum acıkcası ..
Valla arkadaş oynarken yanda film izler gibi izledim sonuna kadar arada 3-5 bölümü oynamışımdır baya zevkliydi. arkadaşta buluşunca sullivan reyizle multide carpısıyorum![]()
1881 - 193∞
Demeyin öyle ya hemen bitiyor mu oyun ? Ben 11.bölüme geldim şimdi ,aslında ben de hissediyorum sonlara yaklaştığını hazineye yaklaştık çünkü keşke bitmese be![]()
imzasız..
collettıon (1-2-3) 2şer defa bitirdim4 ün biraz daha fiyat düşmesini bekliyorum. oyun efsane gerçekden süper zevkli eve gidip bir an önce oynamak istedigim oyunlardan birisi
ama favorim 1,5 yıldan beri rocket leugearaba ve futbol oynamaya doyamıyorum anthinka bilir bir ara bayaa takım yapıp oynadık
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ps4 Uncharted: The Nathan Drake Co Türkçe Dublaj - n11.com
bunun farkı nedir 4'den ? Almayı düşünüyorum .
imzasız..
Ateş ederken, hedef pointerını koldaki butonla mı hareket ettiriyoruz?
Bir türlü beceremiyorum o zımbırtıyı kullanmayı.. 1 adama pointerı götürmem 5 dk sürüyor..
Dolayısıyla bu tarz oyunları oynayamıyorum. Black ops vs...
Unchartedda da durum böyle mi?
Daha önce serinin hiç bir oyununu oynamamış biri olarak son oyunu alsam oynarken sıkıntı yaşar mıyım? Yani konusu falan eski oyunlarla bağlantılı mı?
Uncharted 3'te Türkçe oynarken " senin deden tam bir götmüş" sahnesinde yarılmıştım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)