Allah Nasip ederse kendi gayrimenkul ofisimi kuruyorum
böyle bir logo çalışması yaptım
yorumları merak ettim
ayrıca bu şekilde logo tasarımı yapan var ise yardımcı olabilirmi?
![]()
Allah Nasip ederse kendi gayrimenkul ofisimi kuruyorum
böyle bir logo çalışması yaptım
yorumları merak ettim
ayrıca bu şekilde logo tasarımı yapan var ise yardımcı olabilirmi?
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Egemen hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim!
Biraz daha detay, gölgelendirme vs ekleye bilirsen daha profesyonel bir görüntüye kavuşur gibi geldi bana.
Şu haliyle üzerinde fazla uğraşılmamış bir görüntüsü var.
Fiat's Are Faster Than You Think!
profesyonel bir tasarımı bulmak lazım gölgeli şekilli bir logo içinçok büyük francaise firmalarla kapışmak gibi bir düşüncem yok açıkcası ,bu logo üzerine değişiklikler olabilir tabiki renkler hoşuma gidiyor ama tasarımla ilgili birşeyler yapmak lazım tabiki
yokmu hiç logo tasarımcısı burda acaba..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
yokmu yardımcı olacak tasarımcı bir arkadaş![]()
tasarımcı taş yesin temalı bir konula ne var 2 cizzittirivercen pis tasarımcı hallet 2 dk da.
MKIV TDI
logonuz bence sizi temsil etsin. ev vs kullanmak yerine eg harfilerini logo şeklinde tasarlayıp, arka plana da küçük bir ev profili. görsel bulursam eklerim.
Logo ne kadar basit o kadar iyi.
Kartvizit , zarf, antetli kağıt vs baskı işleri kolaylasir ve Ucuzlar. Önemli olan akılda kalıcı birsey olması ve isim vs yasada sizi hatirlatabilmesi.
Bence kötü değil ama geliştirilebilir.
tasarımcı taş yemesin tabiki hakkı neyse verilmeli,Kısaca Ege Gayrimenkul olacak güzel logoları bekliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)