User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hyundai Tucson, Kia Sportage vb öneri veya iyi bir D segmenti

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hyundai Tucson, Kia Sportage vb öneri veya iyi bir D segmenti

Sevgili arkadaşlar VW CC yi sattıktan sonra ultra pişman oldum. Araçta gerekli herşey konfor ve prestij vardı. Sonrasında yine bir D segmentine yöneleyim hem daha yeni ve daha güzel birşey alayım dediğimde güzel bir seçenek bulamadım. Super B dolu bir araç olabilir ama asla güzel ve prestijli durmuyor. Passat Tğrkiye tarihinin en çok satan 3.aabası oldu geçen sene artık taksiden fazla görüyoruz ve çok pahalı. F30malesef dolusu bile dolu değil ve artık eskidi. C serisi nispeten güzel zaten seçeneklerim arasında.

Gelelim yaptığım araştırma ve vardığım sonuçlara. Benzinli dolu bir golf dahi 100 bini geçiyor artık. Bu paralar aşırı yğksek. Buna alternatif olarak Hyundai Tucson red pack elite plus (en dolısu) kırmızı deri döşemeli aldığıö fşyat 115.000tl. Araç 180hp 4*4 cam tavan, kendi kendini yanaştırma, şerit takip, mesafe kontrol, elektronik bagaj , navi , tv, koltuk ısıtma ve soğutma herşey var. Mantıklı geldi. Sizin önerebileceğiniz başka dolu araç veya bu araç hakkında bilgi varmıdır
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de CC'yi sattıktan sonra araç bulamadım ve C serisinin dolusu bütçeyi aştığı için CLA aldım. Yakıt ve donanım harika ama trim sesi ve aşırı sert olması ciddi sıkıntı. Tucson için deneme sürüşüne gittim ve gittiğim günden beri benim de aklımı kurcalıyor. Tasarımı harika. Xenon far dışında bir donanım eksiği yok, hatta fazlası var. 5 yıl garantisi var, bakımlarının fiyatı uygun. Artı ve eksilerini yazınca artılar fazlasıyla yüksek. Takıntılı olduğum için Xenon far olmamasına şaşırmıştım. Bir de yakıtı biraz yüksek, bunun dışında fiyat / performans olarak ötesi yok diye düşünüyorum.

Hatta en basitinden forumda konu açılmıştı, 3 serisi mi alayım Tucson mu alayım diye. Tüm forum Tucson nedir, git 3 serisi al yazmıştı ve sonrasında alınan 3 serisinin motoru sıkıntı çıkarmıştı.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tucson'a test sürüşüne çıkmadan karar vermeyin. Donanım olarak dolu olabilir ancak konfor ve iç mekan kalitesi açısından zayıf bir araç. Atmosferik olanının yakıtı can yakar cinsten. Passat sedan olarak değil de sw olarak farklı olabilir. VW tiguan, x1 bakmanızı da tavsiye ederim.

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sportage arka tasarımı için bile alınır arkadan çok dikkat çeken bir araç

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda babama kia sportage 1.6 manuel araç aldık , donanım süper İstanbul şehir içi yakıt tüketimi 9.5/ 10 lt klima full açık şekilde.... Şehir içi için çok ideal bir araç. ön cam dar ve görüş açısı kısıtlı geliyor babama eski bir santa fe kullanıcısı olarak.

Tuscon 1.6 turbo modeli fiyatının çok üzerinde bir araç ama otomatik+ turbo + ağırlık ile yakıt tüketimi sıkıntı olabilir Türkiye de , aslında yakması gerekeni yakıyor ama benzin fiyatları ortada...GDI+manuel motorlu modelini tercih ederseniz her türlü memnun kalırsınız diye düşünüyorum

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valla abi 40. yıl edition 320i de isteyebileceğin hemen her donanım var, tabi fiyatı da ona göre.. Bence mantıklı seçenekler yine Passat veya tekrar bir CC alman olabilir

Tucson yerine Sportage alırım ben olsam bu arada, oturma pozisyonu daha güzel bunun yanında malzeme kalitesi ve yol konforu da bana bir tık daha iyi geldi Tucson'a göre. Zaten motor yürür aksam şase aynı, görüntü farkı var..

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako crv düşünürsen tavsiye ederim. 2 ay falan olacak neredeyse yeni aldık. 1.6d 160hp 4 çeker herşeyde var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi crv yakışıklı değil. Birde 160hp bir araç için 0-100 ün 11 sn olması beni çok şaşırttı. Yani palio 1.3 multijetler bizle yolda oynasın istemem
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bmw de cruise control dahi yok. Bunun yanında koltuk soğutma yok, arka koltuk ısıtma yok. Kendi kendini park etme, şerit takip yok diye biliyorum

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru Levorg diyorum ben, dolu+otomatik+4 çeker+sportif+1.6 olduğu için vergi dilimine takılmıyor.
    0-100 8,5 saniye bence çok mantıklı bir araç.

Hyundai Tucson ve Kia Sportage"da Subaru Levorg gibi çok yakışıklı araçlar.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Subaru Forester
    -Mitsubishi Outhlander
    -Mitsubishi ASX
    -Mazda CX3
    -Mazda CX5
    -Toyota RAV4
    Ekleyelim.

İncelemenizi öneririm.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanıcıların yakıt ortalamasnı alabilirmiyim. Yani bu motor 7 ileri dct şanzımanla nasıl yakıyor?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcıların yakıt ortalamasnı alabilirmiyim. Yani bu motor 7 ileri dct şanzımanla nasıl yakıyor?
    abi valla bu araç için test ettiğim kısa mesafe için şunu soyleyebilirim , tamamen şehir içi olucaksa dikkat edilmediği sürece 9lt ve ustu yakar altında yakmaz demiyorum ama en azından istanbul için zor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Sn de kalkabilen bir 4*4 için çok değil. Ben günlük 110-120 km yapıyorum. Sadece 30-40 km si şehir içi. Gerisi otoban.

Bu arada ön farları Bi led. Yani yeni teknoloji

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tucson 10 ve üzeri yakar ben yaktığı yakıta acırım.
    Levorg 10 ve üzeri yakar yaktığı yakıt sonuna kadar helal olsun.

SpeedOfSound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test sürüşünde kullanmıştım tuscon'u.İlk izlenimde altı üstü hyundai ne olabilir diye bi gaflete kapıldım ki öyle değilmiş. Gaz tepkisini anında hissettiriyor tatmin edici bir ivmelenmesi var.vites geçişleri olarak da gayet hoşuma gitti benim. Zaten Şanzıman olarak sıkıntısız olarak biliyorum. Almayı düşünürseniz ilk marka olarak direk yargılamayın, aracı deneyin ondan sonra karar verin. Nacizane düşüncem bu şekilde. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Tiguan 1.4 Tsi 150 Dsg Highline

basgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanıcı olarak çok memnunum. aracım t-gdi 4x4 elite. 19 jantlara rağmen önceki aracım son kasa i30 dan konforlu. konfor ya da görüş açısı sıkıntısı yok. donanım olarak ön yargılara bakmayın yeterli ve kullanışlı donanımlı bir araç. servis fiyatı uygun. navi kullanışlı. performans olarak daha önce sahip olduğum meriva opc 1.6 180 liğe göre gayet başarılı. çünkü 1740 kg ağırlığa rağmen meri opc (1375kg) kadar randumanlı. tabi ağırlık farkı ile ş.içi 100km 1 lt fark ediyor ort 10-11 civarı ş.arası 7 lt. ben aile ve arada gazlamak için tercih etmiştim memnun kaldım. f/p olarak çok mantıklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Tiguan hep R line gmrğnümle lanse edildi. Ama esası resmen hayal kırıklığı. Eski model bir araca benziyor. Birde fiyatı uçuk yüksek. Bu memlekette ve alınmaz artık. Korelilerdeki akıcı ve ilgi çekici görünüm yok.

Ben mavş tucson içi kırmızı komple deri döşeme düşünüyorum. Bütün tavan cam. Yani görselliği birkaç sıfır öne geçirir diğer modellere göre.

4*4 olmasını ise dönem dönem kaldırımlardan geçmek istiyorum. Ek olarak şehir dışında yaşıyorum, buralarda azımsabmıyacak patikalar var toprak. Doblo ile gezerken batabiliyor. Bu patikalar normal yğksekliğe sahip sedan 4 çekere de uygun değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)