User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Uzman s3,BS typer,Mehzent FK2 typer,Erdi s3 gtx3071,Sinans Cupra k04 hybrid

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzman s3,BS typer,Mehzent FK2 typer,Erdi s3 gtx3071,Sinans Cupra k04 hybrid

Evet sonunda videolari kesip bicebildim gelen herkese masallah tekrardan

@mehzent, typer gercekten ucuyor tebrikler kankacim
    @sinans,cuprada gayet guzel gidiyor tebrkler diger konudada rahatsiz oldugum sey cok gectik uctuk kactik gibi soylemler olmasin diyeydi neyse zaten videodada belli debriyajin durumu ama gectiniz tebrik ederim tekrardan
    @erdi,erdi zaten ucuyor muhabbete gelmisti iyide oldu gorusmus olduk
    @bs typer,knkimle biz birbirime rakibiz biz birbirimize yeteriz

https://youtu.be/K_OK3Ch7SPk

https://youtu.be/OgQxCFDPxlc

Sinans cupra videolari ;Birinci videoda 13 ve 18. Saniyeler arasi devir saatine dikkat debriyajin durumu belli

https://youtu.be/xfUfxn0exmw

https://youtu.be/65Y-XuhCa2o

https://youtu.be/JOcrb85VBak

Bs typer,s3,erdi s3 gtx3071 low boost (tahminen erdi ustune cikmayim diye temkinli geliyor )

https://youtu.be/JhiXfyyqNtA

Son videoda sinanlarin koydugu videoda benle mehzentin bonus goruntuleri low boostta unutmusum 1.6 bar basiyor 2.2 bar ile basinc farkini anlatan guzel bir eser

https://youtu.be/G_1GRrQJz4I
    Team PAŞAOĞLU

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem arabana maşaallah kardeşim
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem arabana maşaallah kardeşim
    Tesekkurler Hakan abi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fk2 type-r feci geliyor Allah bu saatten sonraki rakiplerine sabır versin ben stock engine 30R hallerini ciddi merak ediyorum,
    zr cupra enfes olmuş low boost (tahmini 1,4-1,5 bar) stock engine 30R cupralara rahatca bilenir maşallah binlerce defa, 100-200 bandını ne koşuyor ciddi merak ettim???
    s3 2+ bence yürümesi gerektiği kadar yürüyor belki bikaç boyu daha var,
    hepinizin ayagına saglık kesenize bereket.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fk2 cooler yazılım egsoz mu kullanıyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fk2 cooler yazılım egsoz mu kullanıyor?
    Tesekkurler umit once bnm arac icin yorumuna yazayim videolari dikkatli izleyince cupra ile 3.denemedede asili kaliyor 4.viteste biraz debriyaj ne kadar etkiliyor bilmiyorum Sachs Performance aldim ama takmak kismet olmadi daha 1-2 degisiklik yapicam debriyajla beraber

Mehmetin araca gelince methanol ve yakitta var (torco) sanirim zaten gecen haftaya gore 2-3 boy hizlanmis mehmet yakit ayarlyla zaten typerlar arasindada hizli duydugum kadariyla blki diger typerlar bize yakindir performans olarak
    Team PAŞAOĞLU

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    simdi benım anlamadıgım honda gecınce ucuyor masallah onla kafa burun gıden cupra gecınce 3 boy ıvır zıvır bu art nıyet olmuyormu
    mehmetle sınan denk gıttıler dıyorum ben yanlısım varsa duzeltın
    ee sen dıger konuda 3 boy falan dıyorsun hangı 3 boy adamlar barız gıdıyor sen bırakıyorsun haksızmıyım oyle ıse soyle 2 sındede emekler mevcut
    bırıne masallah bırıne yok ben cozemedım bu ısı
    bır vıdeoda baskı kacırmıs evet bellı ama dıgerlerınde yok bırınde tunele gırmek ıstemıssın ama ara yıne acıla acıla gıdıyor sabıt kaldıgında zaten cupra bırakmıs
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi benım anlamadıgım honda gecınce ucuyor masallah onla kafa burun gıden cupra gecınce 3 boy ıvır zıvır bu art nıyet olmuyormu
    mehmetle sınan denk gıttıler dıyorum ben yanlısım varsa duzeltın
    ee sen dıger konuda 3 boy falan dıyorsun hangı 3 boy adamlar barız gıdıyor sen bırakıyorsun haksızmıyım oyle ıse soyle 2 sındede emekler mevcut
    bırıne masallah bırıne yok ben cozemedım bu ısı
    bır vıdeoda baskı kacırmıs evet bellı ama dıgerlerınde yok bırınde tunele gırmek ıstemıssın ama ara yıne acıla acıla gıdıyor sabıt kaldıgında zaten cupra bırakmıs
    Orcun birisi yillardir arkadasim (mehzent) digeri sinan hayatimda 2.kez gordum duygusal mutlu edici seylermi yazmam lzm ? Samimi olmadigim birine tebrikler yaziyorum.Bu arada o gordugun fRklar 3 boy falan max mehmet zaten 4 boy falan gectim kanka dedi benim icin,hepsini gectim ben birakmiyorum kusura bakmada 230,240 la risk alamam araba gorursem birakirim riski pistte aliyoruz
    Herseyden ote sen ilk videoyu izledinmi debriyajin kacirmasi vs ? Yani samimiyet vs kafaya takmamak sikintida olsa arabada sucmu karsiligi boylemi olmasi lzm ? Daha onceki denemedede ben gecmistim bozuk denmisti ben foruma video vs atmamistim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sikintida olsa denemek sucmu yazcaktim "denemek" yazmayi unutmusum

Dedigim gibi tebrikler gecti her turlu ama durumuda goz ardi etmeyelim tek anlatmaya calistigim bu
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orcun birisi yillardir arkadasim (mehzent) digeri sinan hayatimda 2.kez gordum duygusal mutlu edici seylermi yazmam lzm ? Samimi olmadigim birine tebrikler yaziyorum.Bu arada o gordugun fRklar 3 boy falan max mehmet zaten 4 boy falan gectim kanka dedi benim icin,hepsini gectim ben birakmiyorum kusura bakmada 230,240 la risk alamam araba gorursem birakirim riski pistte aliyoruz
    Herseyden ote sen ilk videoyu izledinmi debriyajin kacirmasi vs ? Yani samimiyet vs kafaya takmamak sikintida olsa arabada sucmu karsiligi boylemi olmasi lzm ? Daha onceki denemedede ben gecmistim bozuk denmisti ben foruma video vs atmamistim
    evet kacırma gozukuyor onu soyledım zaten bende fakat senın burdakı tabırın honda cok hızlı cupra ıle denemede baskı kacmıs yoksa sonuc farklı olurdu gıbı olmus cupranın basarısını golgeleme olmus kımse rısk al dıyemez bende almam sonuc olarak dusuk hızlardakı denemeler boy kavramı olarak cok gecerlılık almaz adamlar barız guclu ve acıla acıla gıdıyor o gordugun boylar 3 boy falan degıl kım dedıyse gonlunu almıs senın onuda soylıyım baskı degıs tekrar denersınız sorun olmaz cupra senın ıcınde bı asama olur bence k04 gore ben daha hızlı cıkacagını sanmıyorum suanda ve bıraz daha yolu var
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sikinti yok orcun eskisi gibi olsa yrn takardim debriyaji ama artik eski heyecan yok ileride denk gelirse denenir tabiki ama soyle soyleyim farklar bmm araba icinden gordugum sonucta en net ben goruyorum gecildigim icin biliyorsun gopro yaniltiyor birAz.Arabadada 1.5 yil once yapilan ayar var uzerinede upgrade hicbisey yapilmadi ben yine memnunum tabi orasi ayri
    Neyde zaten tartismakta istemiyorum gereksiz zaten sen olayi anladiysan sikinti yok masallah cuprayada ileride birgun denk gelirsek o gun yine konusuruz insallah
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sikinti yok orcun eskisi gibi olsa yrn takardim debriyaji ama artik eski heyecan yok ileride denk gelirse denenir tabiki ama soyle soyleyim farklar bmm araba icinden gordugum sonucta en net ben goruyorum gecildigim icin biliyorsun gopro yaniltiyor birAz.Arabadada 1.5 yil once yapilan ayar var uzerinede upgrade hicbisey yapilmadi ben yine memnunum tabi orasi ayri
    Neyde zaten tartismakta istemiyorum gereksiz zaten sen olayi anladiysan sikinti yok masallah cuprayada ileride birgun denk gelirsek o gun yine konusuruz insallah
    tabıkı sorun yok sende benı anlayabıldıysen kı masallah aracın cok cok guzel uzerındekılerle daha ne olsun hayırlı geceler
    DR.ECU

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goproda cekimleri yanıltıyor yıllardır diyoruz ama herkes tecrube edecek öyle anlayacak, geçmek geçmektir bariz bellide zaten videolarda kimin geçtiği boylara takılmaya gerek yok. tebrikler geçen araçlara cupraya sinana. benide çok almak istedi yanına sinan ama gerek yoktu denemeye sonuç belli. mehmetin araçla ilk iki denemlerinde arkalarındaydım, çekişmeli oluyor ama 200 üstü fk2 çıkıyordu benim gördüğüm mehmet önde bitirdi denemeleri, yani biyere kadar kafa burun evet ama sonra çıkıyor fk2. yol olsa top speede çıkılsa 270-280 gibi nasıl olur acaba ben onu merak ettim
    TeamPASAOGLU

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemeler kaç km oldu senin kadrana göre 100 gibi görünüyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goproda cekimleri yanıltıyor yıllardır diyoruz ama herkes tecrube edecek öyle anlayacak, geçmek geçmektir bariz bellide zaten videolarda kimin geçtiği boylara takılmaya gerek yok. tebrikler geçen araçlara cupraya sinana. benide çok almak istedi yanına sinan ama gerek yoktu denemeye sonuç belli. mehmetin araçla ilk iki denemlerinde arkalarındaydım, çekişmeli oluyor ama 200 üstü fk2 çıkıyordu benim gördüğüm mehmet önde bitirdi denemeleri, yani biyere kadar kafa burun evet ama sonra çıkıyor fk2. yol olsa top speede çıkılsa 270-280 gibi nasıl olur acaba ben onu merak ettim
    Arac ici videolar vardi zaten ben o gunde dedim typer bi tik daha hizli gibi bazen cupra yakaliyor bazen typer one geciyor ben 260 270 kadar basilmis en son denemede aralarin vitesten vs 1 boy dan fazla fark olmaz denk arabalar
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    debriyaj kaçırıyorsun fark ettim , hatta o anda hangi aracla gazlıyorsun bilemiyorum debriyaj kaçırdıgın anda rakibin öne atlıyor bunları gördüm
    sachs cok farkedecek altlardan rahatlıkla basabileceksin , örn 4 viteste 2-2,5 k kmden redline kadar rahatlıkla gazlayabileceksin,
    net görememekle beraber cupranın deparını çok begendim fark 250+ kmlerde ciddi olacak gibi gördüm yanlışta görmüş olabilirim fakat 2+ spec tfsi aracın ne kadar deparlanacıgını bildiğim için bana hybrid turbo olmasından dolayı farklı geldi yine söylüyorum maşallah
    senin arabanında maşallahı var çiçek gibi güzel yürüyen bir araba zaten yavaş olsa ogün orada yer alıyor olmazdı yanlış anlaşılmak istemem
    tekrardan kesenize bereket

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BS ile aradaki farkı merak ettim ? Aynadan görünecek kadar geri düşmüyor diye gördüm aydınlatırsanız sevinirim bı arada güzel denemeler olmuş gaz basan ayağınıza sağlık

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tum araclara tebrikler net denemeler olmus. Cupranin sesini baya begendim boost cut sız cok guzel olmus. Uzman abi debriyaj dısında videolardan gordugum kadarıyla brake boost yapmıyosun, yapsan bu haliyle bile ciddi hızlanırsın Ayrıca depo ici pompa enjektor ve rail valve takarsan 2.5 bar da duz 8.0 sec civarina inebilirsin ... Mehmet her zaman ki gibi hondanın hakkını vermiş. Videoyu izleyince aklıma bizim s2000 ile olan denememiz geldi, revo stage 2+ ın tam anlamıyla hakkı bence odur. Erdi sen buralara fazlasın Tekrardan herkese tebrikler...

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)