Herkese merhabalar dostlar , hem okul hem işten dolayı uzun zamandır forumda yazma şansım olmadı.İlk aracım megane 2 1.5 dci idi sonrasında 2009 1.3 multijet aracıma gerçiş yaptım.Aracın performansı gereği , gerekse 110hp'lik meganedan sonra hantal geldiği için araç ile oynama gereksinimi duydum.Yazılım + kat iptali + egr iptali yaptım.Şuanda aracımın performansından çok memnunum fakat aracın 4 kişi binince halen hantal kalması ve zayıf malzeme kalitesi , sert sispansiyonlarından ve km yükseldiği için satma ihtiyacı duydum.
Bir sonraki araç için gerekse aptalca olabilir ama 2009 modelden düşüp oturaklı konforlu ve lpg'li bir araca dönmeyi planlıyorum.
Aklımda honda civic ve Golf 4 vardı fakat hondaların artık ele avuca düşmesi ve gereksiz fiyatlarından dolayı vazgeçtim.
Şuanda aklımda en fazla 27bin TL'e kadar çıkabilecek bir Golf 4 almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar varsa birkaç sorum olacak ;
-2000 ile 2003 arası bir model düşünüyorum bazı modeller 8v bazıları 16 v oluyormuş bunun hangisi olduğunu nasıl anlıyoruz ?
-Golf 4 kullanan arkadaşlar varsa piyasada ***** 160bin aşağıda KM araç bulmak zor , yüksek kilometreye rağmen temiz kullanılmış bir araç bulursak ortalama bu motorların KM ömrü nedir ?
-Golf4 lerde mutlaka almadan şurasına bak yada kronik olabilecek birşey var mı ?
Değerli yorumlarınızı merak ediyorum , umarım keyifli bir sohbet olur , teşekkürler keyifli forumlar dilerim.