User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mercedes GLA & CLA ya da Bmw M paket 316

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mercedes GLA & CLA ya da Bmw M paket 316

Bu araçlardan birini almayı düşünüyorum gönlüm mercedes gla dan yana ama çok fazla yollarda gördüğüm bir araç değil acaba tutulmuyormu diye de merak etmiyor değilim, tüm modeller kırmızı renk olacak sadece ona karar verdim model için fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cla ve 316 bulaşmayın hiç kesinlikle gla kaliteyi anlayacaksınız

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GLAnın ne farkı varki CLAdan o kadar kalite farkı olsun?

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi, neredeyse her parçası aynı.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayım sıfır aldı cla 180 cdi amg, aşırı sert bi araba. Almadan bi kullanın derim. Kendi m paket f30umuz (320i ed) ona göre baya konforlu. gla kullanmadım onun hk yorum yapamıycam. Ben olsam üçünün arasında f30 tercih ederdim.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA 200 alırdım babalar gibi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GLA ve CLA Mercedes için çöp arabalar, F30 da iyi değil ama diğerlerine nazaran çok daha iyi.

O fiyat bareminde Audi modellerine yönelirdim ben, paranın karşılığı anlamında. Görüntü önemliyse Audi'yi pasif buluyorsanız M paket 3 Serisi paranızın daha çok karşılığı olur.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GLA, CLA çöp de bu çöpteki donanım 40. yıl paket versiyon F30'larda ancak var. Yıl olmuş 2016 hala el freni nedir mesela ?

Marka fanatikliği olarak algılanmasın, eksilerini yazayım CLA'nın. 3 aydır kullanıyorum CLA'yı. En büyük eksisi trim sesleri. Her yerinden ses geliyor aracın. Hele ki cam tavan varsa senfoni orkestrası gibi. Bayideki test araçlarını değil de, tanıdığınızda varsa bi 2.el araca binerek dinleyin. 20.000 KMde başladı benim araçta sesler.
    Buna ek olarak AMG paket olan CLA'lar çok sert sürüşe sahip. Böbrek taşı olan adamı bindirince taş döküyor. GLA'da böyle bi durum yok gibi, AMG paketlisini bulmak zaten çok zor. Bunlara ek olarak CLA'nın arka koltuğunda oturanlara biraz basık geliyor tavan. Uzun boylular için sıkıntılı.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cla bence eksik bir arac oldu ve artik kasanin degismesi lazim. Gla tip olarak oldukca hosuma gidiyor. Compact suv sinifinda gla bence en şık arac
    Ilk karar verilmesi gereken sedan mi yoksa birazcik yuksek bir arac mi olmali

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    listede gla varsa madem x1 bakın en yenisi ve günceli o şuanda
    1881 - 193

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GLA, CLA çöp de bu çöpteki donanım 40. yıl paket versiyon F30'larda ancak var. Yıl olmuş 2016 hala el freni nedir mesela ?

Marka fanatikliği olarak algılanmasın, eksilerini yazayım CLA'nın. 3 aydır kullanıyorum CLA'yı. En büyük eksisi trim sesleri. Her yerinden ses geliyor aracın. Hele ki cam tavan varsa senfoni orkestrası gibi. Bayideki test araçlarını değil de, tanıdığınızda varsa bi 2.el araca binerek dinleyin. 20.000 KMde başladı benim araçta sesler.
    Buna ek olarak AMG paket olan CLA'lar çok sert sürüşe sahip. Böbrek taşı olan adamı bindirince taş döküyor. GLA'da böyle bi durum yok gibi, AMG paketlisini bulmak zaten çok zor. Bunlara ek olarak CLA'nın arka koltuğunda oturanlara biraz basık geliyor tavan. Uzun boylular için sıkıntılı.
    Ben de fanatiklik olsun diye yazmıyorum, son 1 yılda 0km olsun eski olsun epey farklı marka/model aracı tekrar tekrar kullanma şansım oldukça değerlendirmelerim değişti biraz.

CLa için trim sesini geçtim Fluence gibi süspansiyon sesi duyuyorum arabada takır tukur, ne arabada dokunduğun yerde ne sürerken aldığın histe Mercedes'lik bir şey yok. F30 da matah değil zaten ama en azından daha iyi.

TR'de hiç kullanmadım CLA, Amerika'da birkaç farklısını kullanma şansım oldu motor ve donanım seviyesi yükseldikçe araba biraz daha "oluyor" (3-5-C-E hepsi için geçerli) ama hiç biri Audi değil. He kendime Audi mi alırım almam, arkadan itsin teneke olsun (işin abartması bu tabii) der yine BMW'ye binerim şu karşılaştırmada. Diğer yandan etrafımdakilere de hep Audi öneriyorum son 1 senedir Totoları konfor/kalite görsün diye

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GLA , CLA nın yerden yukseltımısı nasıl bı kalıte farkı var anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bütün elektronik el frenlerini çöp buluyorum cok amacsızlar maalsef
    araç mı bizi biz mi aracı kullanıyoruz ?

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sinide boşver A4 veya a5 2.0 tdi quattro al hocam pişman olmaZsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün elektronik el frenlerini çöp buluyorum cok amacsızlar maalsef
    araç mı bizi biz mi aracı kullanıyoruz ?
    Otonom sürüş sistemi değil ki bu el freni. Çıktığında indiriyorsun, park ettiğinde çekiyorsun. Buna bu kadar anlam yüklemenin bi manası yok... Bence düzgün çalışıyorsa bu otomatik el freni çok güzel bi icat, buluş, donanım.

Bir arada park sensörüne takıktı millet, park sensörüyle yanaşan adama şoför gibi bakılmıyordu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese yorumu için teşekkür ederim, audi şimdilik düşünmüyorum belki bunlardan sonraki audi olabilir ama şuan değil, yorumlar üzerine cla yı çıkardım, ama hala bir tık gla aklımı çeliyor, arkadaşımda 320 m paket var onu az çok biliyorum ama koca forumda bir tane gla sahibi arkadaş yokmu acaba araçla ilgili yorum yapsa

Edit: gla amg paket olacak

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GLA yolda nasıl göremediniz kızılay dağıtmış gibi fellik fellik geziyorlar. A serisi Cross denebilir. Bence çok kalitesiz mercedese yakışmayan araçlar.
    İlla yıldıza binecem diyenler alıyor bana kalırsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otonom sürüş sistemi değil ki bu el freni. Çıktığında indiriyorsun, park ettiğinde çekiyorsun. Buna bu kadar anlam yüklemenin bi manası yok... Bence düzgün çalışıyorsa bu otomatik el freni çok güzel bi icat, buluş, donanım.

Bir arada park sensörüne takıktı millet, park sensörüyle yanaşan adama şoför gibi bakılmıyordu...
    Otomatik el frenini bile tam layıgı ıle kullanamayan bır mılletız o yüzden gereksız önce manueli kullanmayı ogrensınler sonra otomatıge gecsınler
    trafık neden berbat abi ?
    sözde yokusta kaydırmayan herşeyi otomatik basıt arabalar ve turevlerı yuzunden
    ben biraz daha geri kafalıyım bu konuda
    güvenli surus egitimlerinde el freni ile manevralar verilmiyor mu
    elektrıkli de bu suruslerı nasıl yapıyoruz

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sor kardeşim neyi merak ediyorsan işte geldim burdayım

Sıfır A180 AMG dizel manuel alıp 32bin km kullandım

Sıfır GLA200 AMG benzinli otomatik aldım karıma hala kullanıyoruz 25bin oldu sanırım

Sıfır c coupe aldık baldıza 15 bin oldu hala kullanıyor

Bende e cabrioyaya hala biniyorum GLA öncesi hanımda A1 var idi manuel oda sıfır alınmıştı 30bindemi ne pert etti

Kabaca şu yumuşaklık hikayesini sıralayım

A1 varken A180 i aldım oooo çok iyiymiş ya herşeyiyle demiştim

sonra A180 varken GLA yı aldım ooo bu ondanda iyiymiş dedim

sonra E geldi arkalar 30 önler 35 yanak GLA kamyon gibi geliyor ona göre artık bana

Ben genel anlattım sen spesifik ne merak ediyorsan gerçek hayat kullanıcı deneyimi paylaşayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sor kardeşim neyi merak ediyorsan işte geldim burdayım

Sıfır A180 AMG dizel manuel alıp 32bin km kullandım

Sıfır GLA200 AMG benzinli otomatik aldım karıma hala kullanıyoruz 25bin oldu sanırım

Sıfır c coupe aldık baldıza 15 bin oldu hala kullanıyor

Bende e cabrioyaya hala biniyorum GLA öncesi hanımda A1 var idi manuel oda sıfır alınmıştı 30bindemi ne pert etti

Kabaca şu yumuşaklık hikayesini sıralayım

A1 varken A180 i aldım oooo çok iyiymiş ya herşeyiyle demiştim

sonra A180 varken GLA yı aldım ooo bu ondanda iyiymiş dedim

sonra E geldi arkalar 30 önler 35 yanak GLA kamyon gibi geliyor ona göre artık bana

Ben genel anlattım sen spesifik ne merak ediyorsan gerçek hayat kullanıcı deneyimi paylaşayım
    Hocam cla da herkes trim sesinden bahsediyor öncelikle ses düzeyi ne alemde,

Arka oturma alanı dışarıdan bakınca biraz basık duruyor iç alan genişliği ne durumda,

Araç nispeten biraz yüksek olduğundan yol tutuşuna çok fazla bir etkisi varmı memnunmusunuz,

Birde 200 amg mi 180 cdi amg mi önerirsiniz

Bunların dışında çok fazla bir beklentim yok açıkcası kullanırken keyif versin yeter

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)