Size ve sonrasında araçla ilgili bilgi arayanlara faydası olması açısından, aklıma geldiği kadarını yazmak istiyorum.
1 yıl kadar 2012 kahverengi Corsa D enjoy kullandım, 40küsür bin km deydi.
+Performans: Çok beklememek lazım, ama yokusta vites düşmezsin ölü de değil yani..Turbo ile torkun yürüttüğü araclardan.
+Enjoy dolu pakettir, active de dolu paket ama 2013-2015 arasındaki modellere, enjoy active dendi.Active de de ufak makyajlar var, sonra yeni kasa çıktı zaten
+Dolu pakette boşa göre şöyle farkları var; hız sabitleyici, gündüz farı, sis farları, makyajlı görünüm tamponlar, 16lık jantlar gibi, aklıma gelen bunlar.
Dolusunu almaya değer mi değer bence çünkü boş paketler şirket aracı gibi görünüyor.Dolu paketin en büyük artısı da cruise..
+YAKIT : uzunda 3.2 -3.5 la gittiğim çok oldu, şehirici de 5-6 gibi(adana trafigi, ist dakini bilemem), gerçekten az yakıyor.
+MOTOR : Motordan içeriye dizelde ses geliyor biraz. genel olarak yalıtım zaten ucuz malzeme. Sese çok takıntılı değilseniz sorun yaratmaz, müziği açarsınız biter.
+aux girişi nerdeyse tüm modellerde var.cd-mp3 çalar kalitesi araca göre fena sayılmaz.
+BAKIM 10.000km bakımlarını opelgm sitesinden 100 tl civarına satın alıp kendiniz bile yapabilirsiniz (yag filtreler vs).
Aracın orjinal yedek parçaları da çok pahalı değil bence.
+VERGİ DİLİMİ: 1298cc oldugu için en alt dilimde her zaman, yaşına dikkat ederseniz daha da düşürebilirsiniz.
+NOT:Aracın en büyük eksisi arka camların manuel acılıp kapanması, 2016da bile bu böyle hala, dolu-boş paket farketmeksizin.
Gördüğüm kadarıyla sadece 2012 model enjoylarda deri-kumas güzel koltuklar var, tavsiye ederim.
bendeki araç böyleydi. kahverengisi gerçekten çok güzel renk..