Sağlam hız
Sıcaklardan olsa gerek.
![]()
Herkes paylaşıp duruyor bunu, teknik bilen adamlarız az çok böyle bişe mümkün mü ? ne kadar abartıldı ya.
top speed 190 olan ticarinin 400 km yapabilecek olmasına kim inanıyor merak ediyorum
Ortada bariz bir hata olduğu kesin. İlk mesajda ki yazım da mizansendir. Gerçek olmadığını biliyorum!
Ben sizin için söylemedim, eğer öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın cidden. Sadece hani o kadar emek veriyoruz şanzımanı ne kadar müsade eder etmez kafaya takıyoruz vs . kim inanıyor merak ettim, swap mı yaptınız 2jz derler adama![]()
Önemli değil. Ülkemizde eğitim seviyesi düştüğü için rahatlıkla inanacak kişi sayısı yüksektir. Çünkü araştırma yok.
Bu radarlar bazen sapıtıyor. 20 gün önce Ankara eskişehir arasında 90 hız sabitleyici ile gittiğimde 3. Ve son radarda ortalamam 297 çıktı. Shop değilse komik ceza olmuş![]()
Gerçekten radardan ceza yediyseniz, kanıt fotoğrafını telefonunuz ile çekip bilgisayara atın. Bilgisayarda yeniden yazın, fotoğraf olarakta çektiğinizi koyun renkli yazıcıdan çıkarın.
Bu arada ps diyen arkadaşa soruyorum nasıl anlamış ps olduğunu![]()
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
Heryeri beyaz gördüğündendir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)