User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Değişen modifiye kültürü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Değişen modifiye kültürü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eskiden ne güzel modifiyeli arabalar oluyordu, şimdi iş çığırından çıktı.

1000hp drift arabasımı olur abi, yapmayın şöyle şeyler.

Şimdi arabaya neon takana apaçı gözüyle bakıyorlar, bırakın herkes istediği gibi modifiye yapsın.

Televizyonlardada pek birşey kalmadı, eskiden çok güzel modifiye filmleri olurdu.

Modifiye zevki artık kalmadı bence, artık o eski tat yok.

Şimdi her önüne turbo+ 400 hp arabalar yapıyor, şimdi iş güç sadece hp olmuş.

Bence her geçen gün modifiye kültürümüz kötüye gidiyor arkadaşlar, şu an iş modifiyeden çıktı paraya döndü.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzenleme:

Forumun 15 dakika sınırı olduğu için hızlı yazmak zorunda kaldım, imla hataları için kusuruma bakmayın

Nerde o eski Japon canavarları, atmosferik canavarlar hey gidi hey günler
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika'da hep öyleydi.
    Filitre takan, 2 tane de stiller yapıştıran herkes yarış arabası sahibi sanıyordu kendini. Süper oldu böyle. Öyle kültür mü olurmuş. Yok olup gitsin zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre değişik değişik bodykitler takıp kromlu falan jantlardansa şimdiki akım daha iyi. Yürütmek isteyen yürütüyor normal araç sahipleri de "oem+" takılıyor. Sadelik iyidir.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kültürde sevdigim en güzel yön Tüm yarıscı kesimin ortada bulusması. Hani klasmanı yakayabiliyorsun Ooobunun arabası modelli gecer olayı yok basıyor parayı üstünden atlıyor artık olay araba degil kaput altında bitiyor Draglarda bitti,Rolle sardı millet Ben memnunum sahsen ne kadar modifiye sevsemde cıtır bi dıs görünüş tatlı basık güzel bi jant lastik arabanın dinamıgını bozmadan zaten 10.10 ofset kamber jant yapıp seke seke gideni anlamıs degilim.Bakımlı motor en sevdigimde eski arabaların atmosferik olup güzel gitmesi suanda cogu arabanın Hacimi kücülüp turbo koyuluyor fındık kadar turbo Ama bi B serisi bi K serisi Honda degil hiçbiri gözümde nerde o 2.2 direksiz integralar Ahh ahh eski diye bakarlar dalga gecerler cift turbo derler üstünden atlar bırakırsın rezil olur

Az önce muhabbet gecti 1.2 Tsı Jetta var Dsg + Cift turbo dediler 105 Hp miş. Benim aracımda 1.4 civic 92 Hp falan Dedim yürürüm ya sıkıntı degil Atlarmıyım bilemmiyorumda

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Underground 2 den ve ff den sonra çoğalmıştı bu neon zımbırtısı, Allah'a şükür bitti. Sade yapılan işler daha güzel bence
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eeee Modifiyede Bi Yere Kadar...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Makyaj dediğin biyere kadar..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiye erişim artık daha kolay,aftermarket olayı daha bol v.b diye gider bu iş.Zaten modifiye her zaman para-çokomel eğrisi idi.Eskiden de filtreden 10-20hp alanlar vardı şimdide var öyle kesim ama bir nevi azaldılar sanki.. Artık herkes araştırıyor bilgiye kolay erişiyor daha evrensel boyutda her şey.Bence şu an doyumluluk zirvesine yaklaşmış durumda bu işler.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #cilacılaranlayamaz
    Dr.ECU

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaman içinde değişiyo böyle şeyler.Arabanın içine neon,ayak aydınlatması takınca insanları apaçi ilan ediyoruz ama merceedes 40 çeşit renkle arabanın içini magirus a çevirince bayıla bayıla alıyoruz.Otoriteler yön veriyor birazda böyle işlere..
    Gerçi eğri oturup doğru konuşmak lazım,2000 in başlarındaki fiber manyağı arabaları,içerde kalan tekerlekleri filan düşündüğümüzde şuan ki oem akım çok daha iyi.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1999 dan beri ayni arabaya biniyorum. Velettim teybi zor acardim suan arabanin acmadigim yeri kalmadi. Kissadan hisse, araba konusunun modasi olmaz kiyafet degildir bu, yada telefon saat falan filan. Oyle goren kitle suan revasta oldugu icin iste arabalara fisildayan adamlarmista, arabacilarmista oymusta buymusta onlar modayi takip eden kisiler. Arabamin jantiyla saatimin kayisi ayni renk olan kitleden olmadim hic, koluma saat almayip arabaya jant alan insanlardan olduk. Araba benim icin her zaman bir yoldas, bir dost olmustur. Gunumuzde revasta olan seyler var, teknoloji var ayak uydurmak gerekiyor. Ama bu isin bir modasinin olduguna hic bir zaman inanmadim. Yakisan 2000dede bir arabaya yakisiyordu. 2016dada. Gerek fiber gerek neon gerek led gerek mekanik yukseltmeler, degisiklikler.

Bu tarz konularda hep icimi bosaltiyorum nedense. yasim kucuk ama eski kafaliyim ben, klasik 90 japoncusu iste.

Hayirli bayramlar herkese. Iyi geceler.
    TR - B13

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 hp lik drift aracını, fiber mezarlığına çevrilmiş araçlara tercih ederim....

Sene 2000 lerin başında evet bazı şeyler güzeldi ama yıl 2016...

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilincli modifiyecileri tenzih ederim, ama artik arabasina ucuz cam filmi yaptirip replika jant takan, yay kesip tampona kaucuk lip yapistiran kar koyup satma pesinde. Modifiye kulturu degisti belki ama insanlari mal yerine koyup kaziklamak isteyenlerin sayisi da ayni dogrultuda artti diye dusunuyorum. Insanlar modifiyeye daha kolay erisir hale geldi ama bakkalda markette yazilim yapan insanlar da turedi. Auto tuning dergilerinde cikan devasa body kitli, abartili ses sistemli araclar nedense bana daha samimi geliyordu, tabii o zaman yasim ufakti, belki de ondandir. Isin ozu insan kendine neyi yakistiriyorsa bence arabasina da onu yansitmali. Yansitiyor da zaten.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık modifiye denilen şey yay jant film sticker tampon bicaklari sacma salak xenon dan ibaret. Bunlari aracina uygularsan modifiye uzmani oluyorsun. Önceden her araçta ayrı emek vardı. Şimdi dalga gectigimiz o fiberli zamanlarda yapilan işler o döneme gore cok basariliydi. O dönem dergilerle bitti...
    Demirin tuncuna insanin pustuna kaldık azizim..

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiberli yıllara göre gayet iyiz bence
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün olamıyoruz.
    İnsanlarda müthiş bir özentilik furyası var, ve bundan da hiç utanmıyorlar. Bugün yüzüne bakılmayan jantı iki üç tanınmış sima taksın yarın hepsinin fiyatı ikiye katlar herkesin arabasında görülmeye başlar. Eskiden emek vardı, uğraş vardı. Şimdi montajdan başka bir şey yok. Güzelliğine çirkinliğine lafım yok, o fiber yığını denilen tamponları yapmak için kaç gün yattı acaba o arabalar fibercilerde, kaç kere git gel yaptı sahipleri ustalara. Şimdi adam arabasına R tampon takmış, RR tampon takmış emek verdim diyor. Emek vermek para vermek değil, yada arabayı modifiye etmek bulduğun her parçayı takmak değil.
    Şuan güncel olan mesela dtm spoiler var, yakışan yakışmayan hepsi takıyor. Çünkü moda dtm spoiler takmak, yakışıp yakışmadığının bir önemi yok. İnsanlar bu kafada olduğu sürece de bence böyle devam eder. Bakalım elbet widebody modası da bizim ülkemize gelir, o zaman ne olacak merak ediyorum. Bugün çamurlukta boya var araba çöp diyenler eminim o gün sen ne anlarsın widebody bu der.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne demek modifiye akimi bitti !!! Piyasa hala fiberden cildiran araclarla dolu. Arabaciilarii gormuyorsunuz sanirim

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak katılıyorum da, 1000 hp drift arabasının suçu ne? Emeğin kralı onda değil mi anlayamadım mevzunun bu kısmını. Genel olarak katılıyorum sana ama neon mu kaldı kardeşim ne alaka yahu
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)