Merhaba Arkadaslar,
Onumuzdeki ay sonu A2 ehliyet aliyorum. B sinifi ehliyet oldugu icin yazili sinava da gerek yokmus sadece direksiyon sinavina girecekmisim.
Yakinda evlilik var, bir tane Kadjar'imiz var ama iki arac gerektigi zamanlarda simdilik alternatif olsun diye bu motor isine giriyorum. Sonra nasip olursa bir araba daha aliriz, ya da motor isini seversem duzgun bir motor alirim
Ancak motor hic kullanmadim (zor olacagini sanmiyorum gerci) ve motor piyasasindan, ozelliklerinden hic anlamiyorum.
Maksimum 6000 tl butce ile (1. veya temiz 2.el farketmez) sizce ilk motorsiklet olarak hangi marka/modeller uygundur? Ben scooter tarzi uygun olacak diye dusundum. Ozellikle fren sistemleri kafami karistiriyor, kampana, disk, kombine fren vs...
Ben bu ilk motoru sadece bursa sehir icinde, sadece kuru gunlerde, her zaman tek kisi ve maksimum 10km lik mesafelere kullanicam. Arada sirada da olsa kisa sureli rampa cikmam gerekebilir.
Kendimde 120 kiloyum, dolayisi ile hangi hp yeterli olur nedir ne degildir bilmiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, simdiden cok tesekkurler.