Arkadaşlar mâlum elimizde sürekli telefon bari yararlı faydalı bir işe yarasın App store da kullandığınız en iyi ingilizce programı nedir tavsiyelerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar mâlum elimizde sürekli telefon bari yararlı faydalı bir işe yarasın App store da kullandığınız en iyi ingilizce programı nedir tavsiyelerinizi bekliyorum..
ALLAH VAR GAM YOK..
Eğer ingilizceniz kötü ise duolingo programını tavsiye ederim. Kelime dağarcınızın gelişmesi içinde memrise derim.
Voscreen işe yarar bi program.Video-tecrüme şeklinde. Daha iyisi mutlaka var buraya yazarlar öğreniriz.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
uygulaması varmı bilmiyorum ama kullanıcılar dualingo (isminden tam emin değilim) diye bir prgdan çok memnun olduklarını söylediler.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Duolingo Hiç bilmeyen veya az bilenler için kesinlikle en iyi program. Uygulaması da var. Voscreen de çok faydalı ama biraz altyapınız olması gerekiyor. Sözlük olarak da tartışmasız Tureng'i öneririm
M50b30 - Bumblebee...
Duolingo gayet faydalı. Ama hangi program olursa günlük yarım saat veya bir saatinizi ayırmak gerekiyor.
Duolingo iyidir, sıkılmadan keyif alarak öğrenirsiniz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Duolingoyu bugün indirdim çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
Gerçi forumdan benimle cs go oynayanlar bilir ne kadar akıcı bir ingilizcem olduğunu. Görürlerse hak verirler. Ama vakit geçirmelik güzel bir uygulama![]()
Bende buradan baktıktan sonra kullanmaya başladım , çok güzel gerçekten. Teşekkürler![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
rusça ispanyolca vs için Busuu kullanıyordum ben, ama bazı dilleri ingilizce - rusça gibi anlatıyor, yine de faydalı derim ingilizce varsa
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)