KAYSERI BAHAR SENLIKLERI
![]()
bu resımde clupwvturk form sıtesınde yapılan bır yorum
![]()
Maşallah çok emek var. Tesisata diyecek birşey yok zaten. Bir Konyalı olarakyolları nasıl bilmiyorum ama jantlar body kite göre biraz küçük kalmış sanki. Tabiki zevk meselesi. Kazasız belasız.
Valla ben açık konuşayım begenmedim....Ama tabi zevk-renk meselesi...
Tabi ki...http://www.designercars.net/director...retbil_id=4163
Buyrun benim aracım bu... Ben fazla abartılı işleri sevmiyorum... Tamponlarınız çok abartılı duruyor jant lastik yetersiz kalmış o body kite göre... Kapılardaki krom çıtalarda tamamen estetiği bozmuş...Müzik sistemi çok güzel ama abartı , işiniz o oldugu için çok doğal karşıladım... Gibi şeyler.. Tabi bunlar benim fikrim benim beğenim...
Şahsi fikrime göre, aracınızı tanıtıyor iseniz eleştiriye de açık olmanız gerekiyor.
Müzik sistemi çok hoş; kazasız belasız![]()
Ben zaten "nasıl böyle birşeyi begenirsin , yaparsın" gibi birşey soylemedim ki sadece kendi begenime göre yorum yaptım... İlk mesajımda da yazdım zevk renk olayı... Madem yaptın , forumlara koyuyorsun resimlerini eleştiriye de açık olacaksın... Herkes begenmez yapılan işleri ...
İlk fotolardaki hali daha güzel..egsozlar çok sırıtmış ama:s
kazasız belasız..
zevk meselesi tabiki ama ben pek begenmedim bodykit uyumsuz olmus jantlar ufak kalmıs ama ses sistemi guzel gozukuyor.
Kazasız belasız surusler dilerim
herkese cok cok tesekkur ederım yorumlar ıcın herkes kendı fıkırlerını soyluyor.tabıkı herkesın Zevkler ve Renkler hayatta tutmaz![]()
maşaalh on numara ademler allah kaza bela vermesin allah anfilerinizede zeval vermesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)