15000 tl ye kadar mümkünse dizel tek kapı veya coupe araç arıyorum.eşinde dostunda kendinde olan arkadaşlar mesaj yoluyla veya burdan ulaşırsa sevinirim.
15000 tl ye kadar mümkünse dizel tek kapı veya coupe araç arıyorum.eşinde dostunda kendinde olan arkadaşlar mesaj yoluyla veya burdan ulaşırsa sevinirim.
Bende 1.9 turbo dizel golf mk3 var
Volkswagen Golf 1.9 D CL 1992 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 321529338
Ilani bir inceleyin fiyati konusuruz
Evlilik yapacagim o yuzden satiyorum.
0544 227 39 55
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Sizdemi bu araçÜmraniye' deydi bu araç bundan 3 sene önce, gidip bakmamıştım satılmıştı. Sizden önceki sahibi sanırım güzel bir jant takmıştı duruşu vs çok çok iyiydi. Şimdide kondüsyonu aynı duruyor. Sırf plakası için almayı çok istemiştim ama kısmet değilmiş.
15000 bandında 1.7 dizel' de bakabilirsin. Facebook Corsa C Alım-Satım grubuna bir bak istersen güzel araçlar düşüyor.
@AliGizda evet düşüyor ama 15 e pek arac yok millet iyice şaşırdı artık araba fiyatlarından
Mazda practica. 1.4ilerden hızlı, 1.6 ieslerle aynı şekilde performans, o paranın çok üstünde yol hakimiyeti, donanım, ve gerek kapı içi barları gerek kaynaklı kuleleriyle güvenlik sahibi. Ön ve arka çamurluklar ile bagaj ve stoplarını vurma yeter.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ya practicanınsa tipini beğenmiyorum
Palio van 206 van fiesta van camlı koltuklu ruhsata isli bulursan binmek için alınır
Bizde bi essek niyetine palio van var 1.2 sıralı lpg şehiriçi 9 lt LPG şehir dışı 7 lt tüketimi. Ki lpk litre fiyatı ortalama 1.99 - 2.15 arası bir çok yerde
Yokmu başka önerisi olan
Dizelden vazgeçerim dersen Fiat bravo bakabilirsin
Coğrafya kaderdir
Megane coupe derim ben k4m motor hemde performanslı kendi çapında hemde yakıt olarak ekonomik lpgde bana göre ...
15000 e kalmamıs duzgun arac
Clio rsi 1.8v
temız bulursan üzmez bende var 9 aydır bınıyorum cok memnunum .
Otomobiller konusunda aracımı görebilirsin
Sıze mesaj attım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)