Aracım stock
Bonus vs 740i
Bmw ye masallah diyesim geldi valla cok güzel yürümüş,Ufak oynamalarla Golf daha iyi olur kazasız belasız
Valla Bmw harbi sağlıklıymışkim bilir kaç km de ve aça aça gidiyor helal valla..
Golf dsg sanırım ?
Güzel araç golf 7 her zmaan iyi seçimdir...
Vites attıktan sonra bir silkeleniyor kalıyor gibi araç neden acaba ?
Yakıt ortalaması kaç gösteriyor karmada golf'un acaba ?
Yazılımlı tdi ile denedinizmi?
Golf MKVII 1.6 Tdi
kullanımda herhangi bir problem hissetmiyorum sanırım çekimden kaynaklı silkeleniyor gibi gelebilir. tek elimle telefonu tuttum sallandı baya. şuan aracım 5400 km de ortalama yakıtı 7.6 lt gösteriyor. yazılımlı tdi ile denemedim çevremde yazılımlı tdi olan arkadaş yok ama denemek isterdim.
Life is Too Short To Stay Stock
Bmw baya erken kalktı. tanımıyorum süren arkadaşı ışıklarda duruyorduk kalkalım mı dedim olur dedi. ben kamerayı felan açana kadar arkadaş kalktıaynı anda gazlasak belli bir mesafe kafa burun giderdik gibi düşünüyorum yüksek hızda BMW çok çok avantajlı tabi
yinede güzel anı oldu
Life is Too Short To Stay Stock
Golf gene iyi gitmiş o hızlarda 740 a karşı, dsg erkenmı atıyor 6000de acaba, ben yazılımlı 122liğim 6500 kesiciye kadar gidiyorum sıkıntısız.
dsg Manuel kullanılırsa 6500e kadar çevirip daha iyi gidebilir denemek lazım.
Bildiğim kadarıyla 0-100 ler eşit gerçi burda (8sn gibi deviriyor 100 ü) .. ACT nin max. HP devri 140 lığın altında dolayısıyla bi manuelci olarak bileği sağlam olanın (dsg den daha iyi vites atacağından değil, devri güzel yakalayacağından, hoş bence güzel vites atmış DSG, ACT de daha yukarıları çevirmek boşa kurşun atmak olurdu) elinden kurtulamaz gibi geliyor ACT.
Leon ayni motor-sanzuman ikilisinde 80-100kg daha hafif Golften.Leon hafiflikten giderse gidicektir 1-2 boy
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
FR'da ACT olanda var olmayanda, olan 150 ACT diye geçiyor zaten olmayan 1.4 140 bg
ACT (Aktif silindir yönetimi) Orta iki silindirin gerekmediğinde kapatılması teknolojisi.. bu sebeptenmidir bilinmez 4500 lere kadar it gibi koşup sonrasında öncesini aratan bir motor. 1.4 140 6000 de yakalıyor max gücü bu yüzden manuel 140 pilotaj iyi ise 150 ACT yi alabilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)