Site Yönetiminin açmış olduğu konuyu buldum ve nick değişiminin mümkün olmadığını öğrendim. İyi dileklerde bulunan ve beni kabul eden herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra ''Cgungor'' adlı hesabımda aktif olarak bulunacağım. Tekrar konu açma gereği duymuyorum burda yazdığım herşey bundan sonra kullanacağım hesabımda da geçerli olacaktır...
Öncelikler herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Yaklaşık 3 yıldır üyeyim ama foruma tam anlamıyla katılmak bugüne kısmetmiş. Adım Çağan yaş 20 memleket Çankırı ama doğma büyüme istanbuldayım. Yaklaşık 6-7 ay önce 93 model e36 3.18is coupe aldım. Görünüşte 2. araba bundan önce honda 1.5ex vardı hb ama onu kısa bir süre kullandım yani bana soracak olursanız ilk arabam e36 bmw'dirsonra okul durumundan dolayı satma durumunda kaldım hondayı biraz zaman geçtikten sonra bmw'yi aldım arkadaş gibiyiz 2 gün görmeyim özlüyorum
Adı bile var SU kızım
Aynı zamanda İst. Gelişim Üni'de Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (ing) öğrencisiyim. Üye olduğum günden bu yana çok severek takip ettiğim bir forum bilgi olanakları çok geniş. Bir de bu üyeliğin mazisi 3 yıllık olduğundan dolayı nick o zamanlardan kalmış durumda. Şimdiden herkese iyi forumlar
![]()