Selam,
çok kısa mesafe olmadan yakıt tüketimini karşılaştıralım.
Levent-Bakırköy 2 saat 10 dk ortalama 8.2/100km mazot (i20)
Aynı güzergah Bmw 3.16 15 lt/100 km
Selam,
çok kısa mesafe olmadan yakıt tüketimini karşılaştıralım.
Levent-Bakırköy 2 saat 10 dk ortalama 8.2/100km mazot (i20)
Aynı güzergah Bmw 3.16 15 lt/100 km
Built to fall....
30 Nisan ctsi,
Öğlen 12.30 gibi Bostancı/Lunapark civarındaki kuzenlerin evinden çıkıp, AquaFlorya'ya diğer kuzenle buluşmaya gittim. Bostancıdan çevreyolu, 2. köprü, tem, basın express güzergahından geçip takribi 2 saat 10 dk da hedefe ulaşarak ortalamam 7.1 lt mazot, araç yazılımlı dizel Corolla.
Haziranın ilk haftasonu, Beylikdüzü tarafından kuzenin w211 E270cdi 4matic ile Bahçeşehir tarafına gittik ama gitmez olaydık. 2 saat sürdü yol, ortalama tüketim 14.7 lt idi (dizel)
Çorlu dan Ankara ya gittim. Gece 2 civarı yola çıktım sabah 6 küsürler de ankaradaydım. Pejo 306 gti ile yaklaşık 1 buçuk depo yaktım. Depo 62 litre. Sene sanırım 2008
Az yakma rekoruda olsun, 3.9 yakmıştım kavacık çekmeköy 20km yol ortalama hız 40 gibiydi, golf 7 122 yazılım manuel.
ben o bebek sahilinde çeyrek depo yaktığımı biliyorum 4 saat kadar kalmıştım. 12 litre falan heralde çeyrek depo.
İzmir-Ayvalık 180 altına düşmedim 180-220km sabah 5'te ortalama 10.3lt Beetle 1.2TSI.
Aynı yolda 90CC ile 4.7lt![]()
Eminönü kapalı çarşı önünden az farkla galata ya dönemediğim için direkt devam ettim, u dönüşü de yasaktı kenedi caddesinden devam ettim (ilk defa girdiğim yol) U yapmak için gittim de gittim.
Dönüş zaten facia, neyse Barbaros bulvarı üzerinden boğaz içine bağlanıp kayışdağı (yetidepe 300mt) na varmam 5 saat 10 dk sürdü.
Araç fiorino, Yakık 7.8 di sanırım. Barbaros'un yokuşunda bir ara tüm ışıklar yandı ve söndü aha dedim kaldık burada
Bir bayram günü de kayışdağı - sakarya 7 saat sürmüştü. Normalde 1 saat 20 dk da gittiğim yol. Tüketimi hatırlamıyorum.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
audi a3 1.8t full stok. benzinin 5 lira olduğu dönemde biniyordum. full sakin yakıt ekonomisine yönelik çok dikkatli kullanımda 60 kuruş yakıyordum. 12 litreye karşılık geliyordu o da işteyanılıp şaşırıp gazlarsam falan 1.2 1.3 TL yakıyordu.
ataşehir- bakırkoy
1.4 tsi act polo ,saat 5.30 gibi ataşehirden çıkıp ikinci kopruden anca karşıya geçip kağıthaneden haliçe bağlanıp bakırkoye girmem saat 9 du sanırım hatırlayamadım perişan olmuştum![]()
ortalamam ilk defa 9.7lt olmuştu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kanada'da şirket aracım 6200cc V8 GMC Denali Yukon'du. (Tabiki Benzinli)
rakam vermim ama zorlarsanız, türk gibi kullanırsanız çok yakıyor, benzin şirketden olunca pedal to the medal gezip gezip durmuştum o V8 vites düşürüp koltuğa yapıştırma hissi, devasa torqueu ve su yatağı konforunda süspansiyonu apayrı bir his ya.
rekorum 100km'de 28lt ortalama yakalamaktı ama onda ciddi abanmıştım hatta laf olur diye cebimden koymuştum benzinin birazını![]()
2.0 HDI 110hp Peugeot 406 ile vurup kaçan o...kul çocuğunu kovaladıktan sonra yol bilgisayarında 10.8 gibi bir değer gördüm
bakırköyden mecidiyeköy yanyola kadar kovaladım, şanzumanı parçalayacak şekilde araç kullandım (akıcı yol)
normalde 6.8 , 7.5 arasında geziyorum
- Bize Her Yer TRABZON
Elazığ-Siirt arası 350 km en az 5.1 lt ortalama en fazla 6.2lt 5200 km ortalamam 7.8 lt Araç Honda Civic FD6
Bayram dönüşü Yunanistan Selanik ten Bakırköye (460-500 km) 14 saatte geldim. 2 kere tam depo bitti.
Seneler once boyle bi test okumustum nerde oldugunu su an hatirlayamadigim
Yanlis hatirlamiyorsam oval pistte tapa gaz gidip en cok ne yakar testiydi
Cayanne turbo 100 km de 66 lt ile acik ara 1. Gelmisti..
Bursa Yıldırım'dan - Artvin Şavşat'a geldim geçen ay mk6 jetta dizelle manuel 3.9 ortalamayla geldim 1450 km bir depoya geldim yani 200 liraya halen şaşkınım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)