Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere 2002 model megane coupe sahibiyim. Aracımda şu jantlar mevcut. 195/45/16 lastiklerle birlikte.
Bu jantları şunlarla değiştirmek istiyorum. Bunlar 15 inç
Sizce aracıma yakışır mı?
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere 2002 model megane coupe sahibiyim. Aracımda şu jantlar mevcut. 195/45/16 lastiklerle birlikte.
Bu jantları şunlarla değiştirmek istiyorum. Bunlar 15 inç
Sizce aracıma yakışır mı?
Bence hiç bozmaya gerek yok.. Kalacaksa F7R jantları çok güzel. Ha illa değişiklik olsun istiyorsanız Megane 2 Dinamik jantları da çok yakışıyor.
Veya teneke jant üzerine , şunun gibi oem kapakları gunmetal e boyayıp takılabilir ;
Cookies and JavaScript support required
Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar. Benim 15'E düşme sebebim, aracımın hiç mi hiç konforunun olmayışı. Bunu çözmek için 15" janta düşmek istiyorum.
ben olsam 195-50r16 ya geçerim genede 15 e geçmem.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Lastiklerin marka modeli ne? Runflat olabilir mi ? Benim r/f lastiklerim aynı ebattaki arkadaşımın normal lastiğine göre kütük gibi.
Ebat büyütmeyi de düşünüyorum. Lastiklerim JinyuR/F olabilme olasılığı yüksek. Dunlop marka lastiğe geçmeyi düşünüyorum. Ya da ebat düşeceğim. Kararsız kaldım
![]()
Valla ben olsam direk Megane II jantı takarım.
Kardeşim jinyu lastiği değiştirmeyi düşünmeyip jant ebatı değiştirmeyi mi düşünüyorsun?
Yumuşak bir lastik al, bak keyfine. Orj jantın da kalsın.
Michelin Pilot Sport 3 o ebatta varmı bilmiyorum ama yumuşacık, tavsiye ederim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Orjinal ebatı 15 zaten bu arabanın. Bu taktığım F7R jantları orjinalin bir tık üstünde. Daha hafif ve orjinal ebatta bir janta geçiş yapmak istiyorum açıkçası.
Edit: Google görselde biraz araştırma yaptım. Karşıma bu görseller çıktı. Ne bileyim içime biraz daha sindi sanki
![]()
paraya kıyıp michelin primacy 3 alacaksın hem konforun değişecek hem araban sessizlecek hemde yol tutacak dinlemiyosun ki![]()
Linea 1.6Mjet
o zaman üstündekileri satıp clio rs jantı al ne diyim başka
Linea 1.6Mjet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)