Abiler selamun aleyküm, foruma yeni katıldım 3-4 gün oldu. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum arkadaşlar en dolu yer olduğu için açtım burayı yanlışsa mazur görün adminler düzeltsinİlk aracım olan astra j 2015 1.6 115 bg aracım en boş donanım ve bende biraz değişikliğe gittim, açıkçası araca yaptığım şeyleri baya aheste yaptım
yani çalıştım elime para geçtikçe bişeyler yapmaya çalıştım ve şuan son halini aldı bunuda sizinle paylaşmak isterim yorumlarınız benim için önemli
Arkadaşlar fotoğrafların hepsini telefonumdan seçe seçe buldum zamnında çekmişim kalmış hepsi. Bu arada Bursada yaşıyorum uludağ üni. okuyorum, Fotolar biraz uzun olacak kusura bakmayın
Beğenen olur beğenmiyen olur herkese saygım var
Aracı ilk aldığımız gün
İlk olarak işim araca edition donanımda bulunmayan krom cam çıtaları ve kapı kollarını ve kapak jantlarımı çıkarıp OPC jant taktırmak oldu (Telefonumda o zaman çekilmiş sadece bu fotoğrafı bulabildim
Devamında araca ön lip taktım
Vogtland 4cm spor yaylarımı aldımı aldım
Yaylı fotoğrafını atmadan önce şöyle bi ilk halini atayım yandan
Arkadaşlar yaylar ilk takıldığında yandan sadece bu fotoğraf var saçma sapan shoplu çekmişim telefonla malesef başka yandan foto yok
Aracımda sis farı yoktu ve led gündüz farı yoktu (sarı halojendi) bi arkadaşım sağolsun taktı sis ampullerini ve ledleri
Amerikan park (Şuan yan çamurluklarıda aktifleştirdim)
Fiber Yan marşpiyellerim takıldı
Spoiler
Ön ekim geldi
Ve lip sökülüp plastik ön ek takıldı
Aynaları, ön panjuru, arka bagaj kapağını kendim kapladım mat siyah
Ön ekin altına ez lip ve ayna kaplama
Panjur
Difüzörüm boyasız olarak takıldı
Kendim boyadım
Bekbars oto komple boya koruma
Ve sona geldik arkadaşlar buda aracımın şuanki en son hali, Bu arada plakanın altındaki sarı dekor plaka o güne özeldi yani fuar için takmıştım akşamında söktüm her zaman durmuyor orda
Sol sis farım hayata küstü kırpıyor yakında patlıyacak
![]()