Bugün itibari ile 2016 Seat Leon FR - ACT DSG almış bulunuyorum , ilk defa seat kullanıcısı olucam FR modeli ile ilgili bilgilerinizi ve dusuncelerınızı paylasırsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler.
Bugün itibari ile 2016 Seat Leon FR - ACT DSG almış bulunuyorum , ilk defa seat kullanıcısı olucam FR modeli ile ilgili bilgilerinizi ve dusuncelerınızı paylasırsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun. Bu 150lik dsg ile 150lik act dsg arasında çok fazla yakıt farkı var mı acaba. Neden onu tercih etmediniz ?
ben şu anda león st fr 150 act dsg kullanıyorum cok memlunum yakıt olarak şehir içi 8 litre civarında geziniyor. biraz sert bir arac ama keyifli benimki sw olması ayrıyetten keyif veriyor bana
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
istanbul trafiğinde 6 litre hayal bence uzun yolda 4.5 lar oluyor ama şehir içi istanbul da özellikle 6 litre hayal
bu arada hayırlı olsun memnun kalırsınız çok üzmez![]()
Fr çok kısa bi test etme şansım oldu bana aşırı sert geldi. Başka kullanma ve ya binme imkanım olmadı. Pederin arabayı yenileme aşamasındayız. Kullanıcı yorumlarının sert ama abartılacak kadar olmadığı yönünde. Acaba bana mı farklı geldi onu öğrenmeye çalışıyorum.
Kazasız belasız kullanın, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun opsiyon olarak ne var
19.xxx kilometredir kullaniyorum , duz 125 lik . Parke tasli yollarda sanrufu acmayin gicirti yapmaya basliyor. Kapilarin bolmelerinde birseyler varken ( 500 ml su , powerbank gibi agirligi olan ) nazik kapatmaya ozen gosterin gicirti yapiyor sonra.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Tanidik abi kardes 2 tane tipa tip ayni fr aldi.Memnunuz diyolar ama benim pek icime sinmedi nedense tip olarak hos gerisi kotu degil ama iyide degil bence , hayirli olsun .
hayırlı olsun bende poloda 1.4. tsi act 150hp kullanıyorum 1 sene - 15bin km yi geçti , istanbul şehir içinde klima açık genelde 7.5 - 8 civarı geziyorum ara ara gazlasamda hiç 9.7 nin ustunu gormedim , ilk bakımdan sonra azda olsa yakıt biraz düşüyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)