arkadaşlar hatun sağolsun bu paletten mobilya takımlarına fena kafayı taktı... evde 3 takım bahçe mobilyası var ama hanım onlara kıyamadığı için bir türlü amacı doğrultusunda kullanamıyoruz, internette bir sürü dizayn var, hatta çılgınlık durumuna bile gelmiş bu iş
Proje Adı : Paletlerden bahçe mobilyası
Proje Yapımcısı : Bülent
Kullanılan Malzemeler: 9 tane palet, vernik, çivi, vida, zımpara, tekerlek vs
yukarıdaki örnek gibi...
öncelikle kaliteli en az 10-12 tane palet bulmanız gerekiyor, çam euro palet bulabilirseniz süper olur, biz nereden mi bulduk? yan inşaattan çalmayı göze almışken patronundan rica edip aldıkpiyasada adedi 15-20 tl, çoğu şantiyede vardır, benim şantiyede yüzlerce vardı ama kışın yakması güzel olduğu için en fazla 3 gün kalıyor sonra bir daha göremiyorum
bahçeye taşıdıktan sonra paletleri, 2 tanesini birbirine monte etme işine giriştim, uzun akıllı vida ile kolayca hallettim...
altına tekerlek de taktım çünkü ciddi ağır, çekmek sıkıntı olur... 2 tane sabitlenebilir 2 tane avare tekerlek taktım...
sonrasında makine ile zımpara yaptım ve de saçma uzantıları budadım, palet baya bir beyazladı ve pürüzsüzleşti...
ikili grup ve önündeki L parça bitti...
eğimli sırtlıklardan birini yaptım ama monte etmedim, kafama yatmayan yerler var
baktım hava kararmış iyice, yarın sırtlıkları bitirip ahşapları boyayacağım vernikle, minder kısımları ise hanım halletti
arkası yarın...

Alıntı

kendisi sünger ve minder malzemelerini aldı terziye verdi bu gün ben de boyaya başladım