Arkadaslar selamlar bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var ;
Geçen hafta Avek ten 0 Seat Leon FR aldım herkes gibi benımde arac ustunde degısıklık yapma ıstedıgım var , yay jant difüzör lip vs gibi aşırıya kaçmadan aracımı guzellestırmek adına bazı eklemeler yapmak ıstıyorum.Bugun servıs danısmanını aradım hani benım bıldıgım bır oncekı toyota aracımdan sadece yazılım yapıldıgı takdırde garantinin bozulacagı seklındeydı fakat konusmamda bana sölenen yenı bır jant bıle takmıs olsam olası bir mekanik yani şanzıman , aks gibi her cesıt arızada garantinin bunun kabul etmeyecegını soyledıler.Daha saçma bırsey duymadım ılk defa bole bırsey yapıcam jantla şanzıman arasındakı arızanın nasıl bır baglantısı olabılır tam anlayamadıgımdan garip geldi.
Sorum şu ; Bu konu hakkında daha önce tecrubesı olan bu tarz bır problem yaşamış olan kımse var mı ? Garantiyi bozdurmak ne kadar mantıklı ?
Kısaca ne yapmam gerekir sonucta aldıgım gıbı bınmek ıstemıorum ama daha once wv veya seat olarak 0 bır arac sahıbı olmadıgımdan mantıklı olan nedır ?
Fikirlerinizi ve tecrubelerınızı paylasırsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler.