Araç aşırı hoşuma gitti çok sıkıntılı duruyor türkiyede satışı olucakmı acaba ne rakamlara gelir?
Picking up my 2016 Subaru WRX STi + Walkaround - YouTube
![]()
Araç aşırı hoşuma gitti çok sıkıntılı duruyor türkiyede satışı olucakmı acaba ne rakamlara gelir?
Picking up my 2016 Subaru WRX STi + Walkaround - YouTube
![]()
Eski kasa(hepimizin bildiği) bundan 10 yaş daha genç duruyor resmen,iğrenç ya
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hala antika EJ25 motorla geliyor, bir kaç süspansiyon değişikliği ve tasarım haricinde eski kasaya göre hiç bir yenilik yok.
WRX modeli ise 2 litre turbo motorla geliyor. BRZ'de gelen motorun turbolu hali. Potansiyeli çok daha yüksek ve daha dayanıklı bir motor STI dakine göre. Opsiyonel olarak CVT şanzımanla da gelebiliyor.
Bu koşullarda WRX bana göre daha cazip. STI yerine Focus RS daha mantıklı.
2017 değil bu, şuan üretimde olan kasa, sadece ülkemize gelmedi, gelende swsi Levorg.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
evo nasıl içine mıçarak bitirdiyse seriyi , keşke subaruda mıçmadan bitirseydi hawkeye son olsaydı
2016 STI Turkiye'de var. Fiyati 350 bin TL. Yukaridaki arac 2015-2016 modelleri ile ayni gorunuyor. Ben bu kasayi begeniyorum. Turkiye fiyati ne yazik ki 2.5 lt olmasindan dolayi ucuk.
Ayrica 98 oktan ister. Dolayisi ile ayar vs yapmadan fabrikadan aldiginiz gibi binmek ve basmak isterseniz 5000 kmye kalmaz pistonlari alirsiniz. Ben bunu Bayraktar'daki arkadaslara soyledim asgari 3 adet 2.5 lt sti short block stokta hazir bulundurun diye...))
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Bu kasa hem görüntü olarak hem de teknoloji olarak hawk eye ve öncekilerden çok daha iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)