Can sıkıntısı yine aracın rengiyle oynadık. Ancak bu defa çok çok olumlu yorum aldı. Renkler adeta aracın hatlarına göre oldu. Diğer resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim. Bu sayede Plasti Dip parlak versyonlarıda görmeye başlayabilirsiniz.
![]()
Can sıkıntısı yine aracın rengiyle oynadık. Ancak bu defa çok çok olumlu yorum aldı. Renkler adeta aracın hatlarına göre oldu. Diğer resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim. Bu sayede Plasti Dip parlak versyonlarıda görmeye başlayabilirsiniz.
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yaz basinda jantlarimibu tarz birseyler yapacaktim ama becerebilen hicbiryer bulamadim . Farkli olmak her zaman iyidir, cok cok guzel olmus.
Tam bir bukalemun.![]()
bir tek ben mi beğenmedimçok renkli gereksiz dikkat çekici olmuş..yada ben parlak renkleri sevmediğim için hoşuma gitmedi ama emeğe sağlık.
2000 A3 8L
Enteresan bişey ortaya cıkmış, Ama ilgi cekici masallah.
#KGdetanirlar
Mor renk olmasa içlerinde çok güzel olurmuş ama bu şekil olmamış. Yakışmamış bu araca
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Çok ilgi çekici olmuş. Ama ben bu tip arabaların kap kara olmasını çok seviyorum. O zaman acaip bir varlığa dönüyor![]()
Bence süper olmuş. Ama azcık yeşil fazla gibi, yan parlayan taraf daha koyu olsaydı daha güzel olurdu bence abi.
Maşallah kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)