User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Fiat rezilliği doğru mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fiat rezilliği doğru mu ?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tazminat koparamaya calisan comarin teki
    Youtubeda videolari vardi bi kac yorum attim cevap verdi sonra kufur edip engellemisti
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar para o kadar köfte misali

tamam kaliteli bir araç değil ama abartıldığı kadarda rezalet değil

bugüne dek 4 kez fiat sahibi olmuş biri olarak model, fiyat, donanım ve tipi için tercih ettim. Şuanki tercihim kaliteden yana oldu model düşürdüm yüksek km'li araca biniyorum

tercih meselesi yani
    - Bize Her Yer TRABZON

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber nekadar doğru vs bilmiyorumda eğer fiat durumu açıklığa kavuşturur ve kendini aklarsa bu adamı ottururler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben koç grubundan herşeyi beklerim , hırsızlıkla gelen servet , aynı şekilde devam ediyor. gel görki türkiye de belli bir zümre tapıyor koç gurubuna. E s. sevilir seven s.. misali.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır fiat kullanırım, memnuniyet tamamıyla tüketicinin bilinciyle alakalı!

500C sahibiyim, aynı donanımda aynı yaşta mini coooer'a iki katı fiyat vermemek için ufak tekef trim işlerini göz ardı ediyorum! Onun dışında negatif bir yorum yapamicam ve aradaki 40k TL farka karşın hiç antipatik gelmiyor
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Face kullanmadığım için videoyu anca izleyebildim!

Konu koltukla alakalıymış ve Fiat'ın yurtdışımdan gelen belli başlı modelleri haricinde içi boş gelmekte ve videoda adı geçen marka veya benzeri ucuz iş yapan firmalar tarafından Türkiyede yapılıyor! Yani koçun fazla kar amacıyla bu sonucu doğuran bir fiyasko yaratmış olması muhtemeldir. Ne yazık ki!!

Ama bu kaza sonucu bunca araştırma yapan abimiz, bu kadar bilinçli bir kullanıcıydı madem, neden adı ucuza çıkmış bir aracı alırken araştırmamış? Toplum bilincini arttırmaktan ziyade karalama kampanyasına döndürmüş davası sonuçlanmadan.

Ayrıca zamanında 0 aldığımız aracın kapısı boyalı çıktı diye, 15.000km kullandığımız aracı dava bile açmadan sadece şikayetle geri aldılar! Ne olduda bu abimiz muhattap bulamamış acaba?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiati hic sevmem hic bir aracinada sahip olmadim ancak bu kisi onceden youtubeda kaza dosyasini koymustu kazada emniyet kemeri takmadigi halde taktim diye ifade vermis ancak kemer takili olmayan vaziyette tetiklenip kitlnemis
    Yani kemeri takmayip hareket eden bir kutle bilmem kac g kuvvetiyle koltugu yamultmus
    Youtube videosunda koltuklar celik olmaliydi aluminyum oldugu icin yamuldu filan yaziyordu
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendisiyle bir kez de ben tartıştım. Kaza anında motoru fırlayan bir Linea haberi paylaşmış. Olayın koltukla emniyet kemeri ile alakası yok ben başka bir şeyden bahsediyorum. Olayı sürekli emniyet kemeri ve koltuğa getiriyor. Sana kolay gelsin deyip çıktım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam fiat üstdüzey premium bir araç değil. Belki türkiye'de üretilen araçlar da kaliteden de çalınıyor doğrudur . Sormazlar mı adama , Sen madem arabadan bu kadar iyi anlıyordum da linea'yla ne işim vardı o zaman diye
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O koltuk o kadar esnemese su an belinde ciddi sorunlarla geziyordu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam fiat üstdüzey premium bir araç değil. Belki türkiye'de üretilen araçlar da kaliteden de çalınıyor doğrudur . Sormazlar mı adama , Sen madem arabadan bu kadar iyi anlıyordum da linea'yla ne işim vardı o zaman diye
    Linea kullananların arabadan anlamadıklarını mı çıkarıyoruz burdan?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir bu airbag hatalari yahu ? Tum markalarinkini ayni firmami yapiyor tam bilgisi olan varmidir? 2006 toyota corollama ve 2007 Bmw e92 imi airbag bilmemne hatasi yuzunden geri cagirdilar. Toyotayi hallettim bmw icin ise birkac ayi varmis.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka koltukta çocuk bağlama aparatı dediği şey aslında orta kemerin üç noktadan oluşmasını sağlayan kemer kilidi. koltuk kafalıkları da opsiyon olarak alınabiliyor sanırım.

ucuza kaçmak için güvenlik donanımlarından çalınmasına bende son derece karşıyım. airbag-abs-esp- emniyet kemer yükseklik ayarı- koltuk kafalık yükseklik ve derinlik ayarı, her araçta standart donanım olarak zorunlu kılınmalı, üretimi ve ithalatı yaptırılmamalı.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Face kullanmadığım için videoyu anca izleyebildim!

Konu koltukla alakalıymış ve Fiat'ın yurtdışımdan gelen belli başlı modelleri haricinde içi boş gelmekte ve videoda adı geçen marka veya benzeri ucuz iş yapan firmalar tarafından Türkiyede yapılıyor! Yani koçun fazla kar amacıyla bu sonucu doğuran bir fiyasko yaratmış olması muhtemeldir. Ne yazık ki!!

Ama bu kaza sonucu bunca araştırma yapan abimiz, bu kadar bilinçli bir kullanıcıydı madem, neden adı ucuza çıkmış bir aracı alırken araştırmamış? Toplum bilincini arttırmaktan ziyade karalama kampanyasına döndürmüş davası sonuçlanmadan.

Ayrıca zamanında 0 aldığımız aracın kapısı boyalı çıktı diye, 15.000km kullandığımız aracı dava bile açmadan sadece şikayetle geri aldılar! Ne olduda bu abimiz muhattap bulamamış acaba?
    Ureten firmanin ucuz is yaptigini nereden biliyorsun? Fiat gibi bir firmanin cikipta koc sen bunu kafana gore uret ucuz ucuz dedigini mi saniyorsunuz?

Koltuklar onceden belirli testlerde basarili olmali ki homolgasyonu olsun ve uretimde kullanilabilsin. Buna emniyet kemerleride dahildir. Yoksa arac trafige cikamaz. Koltuklarda kullanilan her malzemenin bukumleri, kaynak noktalari uzunluklari, penetrasyon degerleri vs vs islidir. Bu verilerin disina cikip uretim yapmanin ciddi cezalari ve maliyetleri var kimse o maliyetlerin riskine girmez. Saniyorum bu sebeplerden dolayi uzunca bir senedir tirmaliyor bu amca.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ureten firmanin ucuz is yaptigini nereden biliyorsun? Fiat gibi bir firmanin cikipta koc sen bunu kafana gore uret ucuz ucuz dedigini mi saniyorsunuz?

Koltuklar onceden belirli testlerde basarili olmali ki homolgasyonu olsun ve uretimde kullanilabilsin. Buna emniyet kemerleride dahildir. Yoksa arac trafige cikamaz. Koltuklarda kullanilan her malzemenin bukumleri, kaynak noktalari uzunluklari, penetrasyon degerleri vs vs islidir. Bu verilerin disina cikip uretim yapmanin ciddi cezalari ve maliyetleri var
    kimse o maliyetlerin riskine girmez. Saniyorum bu sebeplerden dolayi uzunca bir senedir tirmaliyor bu amca.
    Sonunda biri homologasyondan bahsetmiş.

Hislerime tercüman oldunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Koltuklar onceden belirli testlerde basarili olmali ki homolgasyonu olsun ve uretimde kullanilabilsin. Buna emniyet kemerleride dahildir. Yoksa arac trafige cikamaz. Koltuklarda kullanilan her malzemenin bukumleri, kaynak noktalari uzunluklari, penetrasyon degerleri vs vs islidir. Bu verilerin disina cikip uretim yapmanin ciddi cezalari ve maliyetleri var kimse o maliyetlerin riskine girmez. Saniyorum bu sebeplerden dolayi uzunca bir senedir tirmaliyor bu amca.
    Koltuklar onceden belirli testlerde basarili olmali ki homolgasyonu olsun ve uretimde kullanilabilsin. Buna emniyet kemerleride dahildir. Yoksa arac trafige cikamaz. Koltuklarda kullanilan her malzemenin bukumleri, kaynak noktalari uzunluklari, penetrasyon degerleri vs vs islidir. Bu verilerin disina cikip uretim yapmanin ciddi cezalari ve maliyetleri var kimse o maliyetlerin riskine girmez. Saniyorum bu sebeplerden dolayi uzunca bir senedir tirmaliyor bu amca.[/QUOTE]

Mutlaka zaruri testlerden geçmiştir ama sadece zaruri testlerden! Bir tık daha iyisi olmaz mıydı? Olurdu! ama tüketiciye bu bile çok görüldü. Aslında değinmek istediğim konu bu!
    Koç'un kar politikalarıyla, otomobil dünyasının en köklü markalarından biri olan Fiat'ı, Türkiye'de Tofaş'a dönüştürmesidir değinmek istediğim konu.
    15 yıldır Fiat araç kullanırım ve şuan da 2 adet Fiat aracım var ve belki de 70-80 li yılların Fiat araçları bu ülkede yaşadığım için daha çok ilgimi çekiyor, çünkü o yıllarda ülkemize giren araçlar Koç eli değmeden satışa sunulmuştur.
    Koltuk tedarikçisini, standartlarını pek bilmem ama Fiat ve Koç'un Türkiye'de Fiat'ı katletmesini konuşacaksan dilediğin kadar biliyorum, dilersen konuşuruz

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koltuk ureticisi standartlari belirleyemez. Belirlenmis standartlara uygun tasarim ve uretim yapmak zorundadir. Koc un fiati katletmesi diye birsey olmasi imkansiz buna Fiat izin vermez zaten. Fiat onayi ve izni olmadan hicbirsey yapamazlar. Bu standartlar ayni deprem yonetmeligi gibi ancak yerinde standartlar. Daha iyisi tabi olur ancak onunda sonu yok, kompozit koltuklara kadar gider o is. Alici kitlesinin bilgisi onemli aslinda koc un bir sucu yok. Standartlar dahilinde uretiyor millette aliyor.

Uretilen koltuklar incelendiyse ve standart disi uretildigi kesinlestiyse amcanin daha yirtinmasina gerek yok ciddi tazminatlar alir ancak net birsey yok bildigim kadariyla, bu sebepten dolayi yaygaraciliktan baska birsey yapmiyor.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedir bu airbag hatalari yahu ? Tum markalarinkini ayni firmami yapiyor tam bilgisi olan varmidir? 2006 toyota corollama ve 2007 Bmw e92 imi airbag bilmemne hatasi yuzunden geri cagirdilar. Toyotayi hallettim bmw icin ise birkac ayi varmis.
    evet japon takata üretimi bir çoğu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler