Konu tigerland tarafından (12-01-2017 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu adı değişikliği
208 GTI
205-206-207 Peugeot'un yaptığı tek güzel şey
Jantlar güzel ama sanki 1 numara büyük o yüzden dönüyorsun. Arka stoplar değişik bi hava katıyor. Tek bi dokunuş bile güzel hal'e getiriyor.
Maşallah
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim araç cok güzel görünüyor.Orjinal 206 Rc jantları daha güzel gösteriyor.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim koltukların temizliğine hayran kaldım![]()
maşallah aslana......
Maşallah Allah kaza bela göstermesin Tezcan abideydi yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım jantları, replikası tüm araçlarda olduğu için değiştirmişsiniz ama eski hali daha iyi gibi , zevkler ve renkler tabi![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Eski bir 206 Gti sahibi olarak zamanımda hep sahip olmak istediğim aklımın köşesinde kalan bir araçtı.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
MaşAllah orjinal jantlarıyla çok daha şık sakın değiştirmeEgzostuda Hks tip yaparsan tek çıkış olarak daha hard olucaktır..
ALLAH VAR GAM YOK..
maşallah orjinal jantlar çok güzel olmuş..2 farklı rc bindim zamanında kendine aşık etmişti it gibi yola yapışması egzoz sesi kesisici ayrı keyifli bir araç..keyifle kullan inşallah..
Güzel bir 206 RC ilandayken kafamı çok kurcalamıştı arayacaktım bi ara en son sonradan dizele döndüm yine![]()
Gerçekten çok diri maşallah kazasız belasız olsun..
59 RC Lemans 😎
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullanınNeredeyse 1 yıl olacak bütçeme göre bulamadım bi RC
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Sağolun kazasız belasız cümlemize
Çok teşekkürler Zevkli makinalar dediğiniz gibi
Sağol Abi
orjinallerle daha sıkı duruyor değiştirmem artıkEgzozda sorun oluyor ya polisler hemen durdup ceza kesiyor önceki mavi RC ye taktım ertesi günü yolda giderken çevirdi bune diye sordu egzoz dedim görüyorum baca gibi diyerek cezayı kesti
teşekkür ederim. virajlara girişide çok iyidir
Teşekkürler
Sağolun daha iyileri sizin olsun.
sağol teşekkür ederim inş bulursun zaten sınırlı sayıda kalan makinalar
208 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)