User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 15-25Bin Arası Araç Tavsiyesi

R32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

15-25Bin Arası Araç Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar .Uzun süredir araç arayışı içindeyim ama hala kafama yatan bir araç bulamadım.Piyasa desen önceden kışa girdikçe düşen fiyatlar artık bana mısın demiyor artıyorda sanki.. Clio RS , a3 1.8t , 1.7DTI bu tarz motor yönünden tatminkar yakıt olarak da çokda aşıraya kaçmayan araçlara bakıyorum.***** sitede 8-9 tane Rs var onlarda uzun süredir ilanda, 1.7DTI desen aldı başını gitti ,o donanımdaki bi araca o fiyatları vermek bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası..Bu araçlar içinde sıkıştım kaldım..Bu tarz her türlü araç tavsiyesine açığım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa kullanıcısı olarak yazıyorum . yakıt yonunden ve gıdıs bakımından gercektn tatmınkar . 2. 1.7 corsam yakıt olarak hıc uzmedı gıdıs olarakta yeterkı duzgun bır arac olsun . Rs cok guzel bır arac kı ben eskı bır renaultcuyum ve clıocu en sevdıgım kasasıdır bırde corsamdan once clıo sport um vardı gıdıs olarakta ıyı yakıt olarakta ıyı .fakat yınede bır dızel arabanın yerıne koymak ımkansız donanım olarak bakıyor ısenız 1.7 bos gelır .bende donanım hastası oldugum halde bınıyorum tablet uygulaması yaptık coıl bır soft yazılımım var bıde app hafıf stock halde gezıyorum 165 lıraya 1045 km 5 kısı artı bagaj ara ara gazlamalı bu kadar az yakarken daha da keyıflı oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sene kadar bende 94 corsa B kullandım,parça ve yakıt olarak opelden benimpek bi şikayetim olmadı açıkcası.DTI'ların ufak işlemlerden sonra yürürü ortada yakıt olarakda bi okadarda hesaplıymış sizinde dediğiniz gibi ama.. Yanlış olmasın 2-3 ay önce beyazları için 15-16bin kırmızılar için 20-23bin arası isteniyordu .Şuan 20'den aşağı pek DTI yok ilanlarda ..Sizce bu paralar normalmi bu araç için kullandığın için daha iyi bilirsin.. Bide şu meşhur Duman spec'in dumansızı olmuyor mu )

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ara merak salıp Facebook'taki Corsa alım satım grubuna üye olmuştum. Arada bakıyorum, 17-18'e eli yüzü düzgün hususiler denk geliyor yine. Egzoz + yazılım yapanlar 20'den aşağı vermiyor, ama bence o paralar fazla Corsa'ya. Kronik arıza veren iki tane beynin yerini değiştirmek, egzoz ve yazılım yapmak o kadar da zor olmasa gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BıD-Clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa kullanıcısı olarak yazıyorum . yakıt yonunden ve gıdıs bakımından gercektn tatmınkar . 2. 1.7 corsam yakıt olarak hıc uzmedı gıdıs olarakta yeterkı duzgun bır arac olsun . Rs cok guzel bır arac kı ben eskı bır renaultcuyum ve clıocu en sevdıgım kasasıdır bırde corsamdan once clıo sport um vardı gıdıs olarakta ıyı yakıt olarakta ıyı .fakat yınede bır dızel arabanın yerıne koymak ımkansız donanım olarak bakıyor ısenız 1.7 bos gelır .bende donanım hastası oldugum halde bınıyorum tablet uygulaması yaptık coıl bır soft yazılımım var bıde app hafıf stock halde gezıyorum 165 lıraya 1045 km 5 kısı artı bagaj ara ara gazlamalı bu kadar az yakarken daha da keyıflı oluyor
    cevap yukarıda kaldı , biraz ısınmam lazım buralara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi ara merak salıp Facebook'taki Corsa alım satım grubuna üye olmuştum. Arada bakıyorum, 17-18'e eli yüzü düzgün hususiler denk geliyor yine. Egzoz + yazılım yapanlar 20'den aşağı vermiyor, ama bence o paralar fazla Corsa'ya. Kronik arıza veren iki tane beynin yerini değiştirmek, egzoz ve yazılım yapmak o kadar da zor olmasa gerek.
    Bende sizinle aynı düşüncedeyim ..Neye talep olursa fiyatlar biranda tavan yapıyor .. 2-3 sene önceye kadar bizim burada(Ank./Etlik) GTI akımı vardı fiyatlarıda cabası, şuanda yerini DTI aldı aynı şekilde devam ediyor..Bu gayet iyi hoş ama birazda şu fiyatlar orta düzey olsada bizde devamını getirebilsek ..

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dti piyasa fiyatlarını bence hak etmiyor. o fiyat aralığında golf bora a4 a3 toledo bakardım tdi . örnek olarak bi ilan atıyorum.

Loading site please wait...
    MKIV TDI

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğin bütçenin az üstüne 2004 compact aldım. Memnunum, 25bin altına 2002-2003 lpgli bulursan yakıt olarak hem de bindiğinde içinde verdiği hisle mutlu eder seni.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dti piyasa fiyatlarını bence hak etmiyor. o fiyat aralığında golf bora a4 a3 toledo bakardım tdi . örnek olarak bi ilan atıyorum.

Hep merak etmişimdir golf ve bora'nın TDI'larını,ama çevremde ne kullanan oldu nede binmek nasib oldu..Yanlız birkaç sorum olucak hazır tdi'cı birini bulmuşken 1.9 hacme göre yürürü ve yakıtı nasıldır bu araçların ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin bütçenin az üstüne 2004 compact aldım. Memnunum, 25bin altına 2002-2003 lpgli bulursan yakıt olarak hem de bindiğinde içinde verdiği hisle mutlu eder seni.
    Ben ısınamadım o araçların arka görüntüsüne nedense .Ondan dolayı hiç bilgi sahibi olmadığım bi araç compact.Bmw zaten başka rüyada işin ucu yine paraya geldi
    Aslında E36 3.18is'de düşünmüştüm bi aralar ama 30binlik fiyatlardan sonra hevesim kursağımda kaldı malesef.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence acele etmeyin. Değişik arabalar denk gelebilir. Gümrük girişli düzgün bir araba belki.

Mesela bana Zaman'ında 206 denk geldi. Tek kapı 2.0 Hdi. Bu tarz bir şey denk gelir illa ki. Hatta sahibinden de arama kısmına gümrük yazıp aratarak bu tip araçlara daha rahat ulaşılabilir

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford fiestalara bakılabilir

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Madem 1.8t bakiyorsun buda dusunulebilir 4 cekerin tadi baskadir yazilimla ufakta yürür lpg de var gerektigindede lpg de kullanirsin
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep merak etmişimdir golf ve bora'nın TDI'larını,ama çevremde ne kullanan oldu nede binmek nasib oldu..Yanlız birkaç sorum olucak hazır tdi'cı birini bulmuşken 1.9 hacme göre yürürü ve yakıtı nasıldır bu araçların ..

bence çok ideal araçlar, sadece yakıt , gidiş değil yol tutuş, güvenlik, konfor, usta, parça kolaylığı yükleme potansiyeli vs ile bence o fiyat aralığında ilerde diğer araçlardan.. senin ne beklediğin önemli satılık ilanlardan beğendğin bir kaçını gidip incele zamanın varsa. e36 da düşünmüşsün kompact ama şuna da bakabilrsin Loading site please wait...
    MKIV TDI

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasman geniş olsada manuel 406 al bu paraya bu donanım zor
    - Bize Her Yer TRABZON

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 dizel getz vereyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence acele etmeyin. Değişik arabalar denk gelebilir. Gümrük girişli düzgün bir araba belki.

Mesela bana Zaman'ında 206 denk geldi. Tek kapı 2.0 Hdi. Bu tarz bir şey denk gelir illa ki. Hatta sahibinden de arama kısmına gümrük yazıp aratarak bu tip araçlara daha rahat ulaşılabilir
    Biraz baktımda genel olarak stationwagon kasa araçlar var .Dediğiniz gibi biraz araştırmak lazım sanırım gümrükten çıkma araç almak için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Madem 1.8t bakiyorsun buda dusunulebilir 4 cekerin tadi baskadir yazilimla ufakta yürür lpg de var gerektigindede lpg de kullanirsin
    1.8t'leri motor olarak baya araştırdım. Kasa olarak a3'ler gayet hoş duruyor ..Motor desen önceden baya konusu açılmış zaten forumda motor ve şanzımanm yönünden kolay kolay üzmeyeceği söyleniyor kullanıcılardan ..Ama işte fazla oynanmamış makul fiyatta düzgün bir araç bulmak işin zor kısmı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 dizel getz vereyim
    Sağolun hocam tercihim hatchback 3 kapı yönünde.Tabi honda integra gibi bi araç denk gelirse temiz düzgün o olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler