okul sebebiyle istanbul'a taşındım, zeytinburnu/cevizlibağdayım nef 13 merterde yaşıyorum, bulunduğum konuma yakın güzel oto yıkama bilen eden varmıdır?
okul sebebiyle istanbul'a taşındım, zeytinburnu/cevizlibağdayım nef 13 merterde yaşıyorum, bulunduğum konuma yakın güzel oto yıkama bilen eden varmıdır?
Meguiar's Merter | Facebook
Bikaç kez gittim memnun kaldım ilgileniyorlar aracla. Göze batan cizik vs varsada hemen cila mila uğrasıyorlar.
#KGdetanirlar
Marmara forum bozdu yıkatma, Zeytinburnu The İstanbulun içindeki act de kötü aracı yıkamayı unutuyolar bu ikisinden uzak dur derim.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
sarıyer/maslak tarafında nereyi önerebilirsiniz ?
Adliyenin altında özel otopark var(ispark değil diğeri) oraya gitmiştir 1 kere memnun kalmıştım. Ama sen cevizlibağ tarafında kalıyorsun. Kendin yıkamayı seviyorsan hemen E5in kenarındaki PO iyidir güzel idealdir. Erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim.
Kendim yıkamayı seviyorum po hemen evimin yanı bugün gördüm çok teşekkür ederim![]()
Bu arada meguiars merterde yıkattım aracımı, hizmetten gayet memnun kaldım sadece alan olarak çok sıkışık bulunduğu konumda çok sıkışık
Adliye dediğiniz bu marmara forum'a yakın sanırım bakırköy adliye değil mi?
Marmara forumun arkasındaki Bakırköy Adliyesi. Zeytinburnunun içinde Zeytinburnu Adliyesi var.Aslında yakın ama şehir içinde olduğu için ulaşımı biraz daha zor nispeten özellikle mesai çıkışı saatlerde uğramayın. Geçende Sahilyoluna yakın bir konumda oturmama rağmen zeytinburnundan çıkışım 1 buçuk saat sürmüştü.
Trafik olmadığı zaman 5 dk sürmez.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)