Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır içinde bulunduğum sektörde son 1.5 yılımı geçirdiğim ve devam ettiğim iş yerimi ve uygulamalarımı tanıtmak için fırsat bulamıyordum. Hazır boşluk bulunca paylaşım yapmak istedim. Adana içerisinde şehrin en işlek konumlarından beri bulunan iş yerim daha önce Turtle Wax bayisi olarak hizmet vermekteydi. Ben iş yerini devir aldıktan sonra yaptığım küçük tadilatlarla kendi kullanımıma daha uygun bi hale getirmeye çalıştım. Tek araçlık bir yıkama peronum da bulunmakta. Uygulama alanım 60 m2. Aynı anda 2 araca uygulama yapabiliyorum. Fotoğraf çekimi konusunda çok profesyonel değilim. Cep telefonu ile fotoğraflarımı çekip hiçbir oynama yapmadan instagram hesabım üzerinden paylaşım yapıyorum. Cep telefonum Sony Xperia M5. İşleri genellikle hızlı olarak teslim etmeye çalıştığım için çok fazla fotoğraf çekemiyorum. Yarı yarıya veya öncesi sonrası şeklinde yakalayabildiğim kadar fotoğraf yakalamaya çalışıyorum. Burada paylaşım yapmak içi biraz daha fazla fotoğraf çekebilmeye özen göstereceğimYarı yarıya fotoğraflar ve bi kaç final fotoğrafı ekleyerek paylaşımlara başlamak istiyorum.
Kullandığım Markalar
Gtechniq
Dr. Beasleys
Gyeon
Valet Pro
Auto Finesse
Crystal Consept
Nanolex
Swisswax
Adam's
Puris
Befar