9 Ekim'de Denizli'de gerçekleşen fuardan derleme fotoğraflar
Yeni fotoğraflar elime geçtikçe ekleyeceğim
![]()
9 Ekim'de Denizli'de gerçekleşen fuardan derleme fotoğraflar
Yeni fotoğraflar elime geçtikçe ekleyeceğim
![]()
Denizli ve Antalya'daki Polo'ların fotoğrafları var mı? Benim en çok hoşuma giden onlar. (wrc kaplamalı olanlar)
Elinize sağlık resimler için.
Şahsi fikrim bu ülkede buluşma yapılıyor iyi güzel hoşta,ortaya çıkan manzara bu ne dedirtiyor.O porsche jantı adı altında satılan jantı kaldırsınlar üretimden.yasaklanmalı (: bmw 4 dışında hiç ilgimi çekmedi açıkcası,o da orjinalden güzel bir araç zaten.hele bayanlar mayanlar işin içine girince açıkcası korkunç bir manzara olmuş (: dış ülkelere göre fazla gerideyiz
''Helal Stance''
...............
Konu hndcrx tarafından (11-05-2019 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
Etkinliği Tabiki Ü.T yada H.T yapmadı sadece davet edikmişler. Fotoğraflar var olan araçların 100 de 1 ini dahi temsil etmiyor. Nice yapılmış Porsche ler vardı, e55 amg ler , vs vs. Resimlerde yok.
Yalnız sitemiz hakkında genel bir kanı belirteyim. Ben neredeyse her ama her etkinliğe davet edildiğimiz için icabet etmek durumunda kalıyorum. Bizim forum dan neredeuse kimse olmuyor. Buna Ankara dahil, İstanbul dahil, İzmir şimdiki gibi Denizli. Bizim forum sadece etkinlik bokluyor ama kim yaparsa yapsın. Yorum yapanların modifiyede yapmış olabileceklerine bakıyorumModifiye o değil emin olun
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kapalı ortamda eksoz patlatmak lastik yakmak yanık yag kokusu vs.ayrıca polis duran araca filim'den vs. ceza yazmış ben gitmedim giden arkadaşlar anlatıyor çok rezil bir durum iyikide gitmemişim
Bir modifiye fuarı düşünün araç çalıştırmıyorsunuz. Müzik açmıyorsunuz, araçlar sadece duruyor... Mümkünmü??
Eksoz patlatan tabiki vardı ama sağ olsunlar uyaranlar sayesinde en aza indirgendi. Hiç araçla patinaj çeken yada araç çevirmeye çalışan yoktu ama... Bu arada müzik sistemciler genelde bir tarafa toplandı. Bu adamların sistemlerini sergileyebilmesi için araçları çalıştırmaları gerekiyor yoksa nasıl kaldırsın sistem. Ayrıca çok güzel bir sistem yaptılar; 15 dk da bir diğer firmanın çalmasına izin verdiler. Arada bir karışan sesler yinede oldu ama tabiki onlarda uyarıldı.
Kısacası eleştiren profile bakıyorum ben; bu adamlar fuar yada etkinlik yapmışmı?? Daha iyilerine gittilerse hangileriydi?? Ben hepsine gittiğim için her gittiğimdede bizim forumda aynı eleştirileri gördüğüm için soruyorum. Vossen wheells videosu yada wörtheerseee videoları izleyerek modifiye gurmesi eleştirmeni olunmuyor beyler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Fuar kuralları daha önce belirtilmiş Ender Başkan aynı anda müzik sesi açmak araba çalıştırmak taşkınlık yapmak vs gibi aşırılıklar yasak uymayan olursa çıkartılır diye ve sanırım 15.00 civarlarında kurallara uymayanlar fuar alanından çıkmaya başlamışlar. Bende son anlarına denk geldim polisler çıkışta şahincileri elektrikli bisikletleri ve kasksız motor binenleri çeviriyordu
Yorumlarınıza katılıyorum
Şahsi fikrim eğerki daha iyisini biliyorsan ve yapabiliyorsan yap bizde bu iş böyle oluyormuş diyelim ama burada şuan yazanları tenzih ediyorum
klavye başında oturup harcanan emekleri boşa çıkartma ve acımasız eleştiri insanı çok üzüyor herkesin eksikleri vardır ve bu eksiklikler yapıcı eleştiriler ile zamanla düzeltilir.
Öncelikle ben yapılan tüm etkinliklerin iyisiyle kötüsüyle destekleme taraftarıyım. Çünkü aralarında ilkler var. Çok kötü eleştiri alanlar olunca izleyici yada gitmeyen bir profil hemn soğuyor. Bunun yapılmaması lazım. Özellikle gitmeyenler bence yorum yapmaktan çok incelemeli.
Birde yazık olduğunu düşündüğüm bir husustan bahsetmek istiyorum. Supra eksoz yapıp, kalın lastik takıp yere yakınlaşınca ve kesiciye soktuğunda adı "wuuuuu çok iyidi yaaa, wutututu yaptı, yere çift lastik izi bıraktı gördünüzmü??" oluyor. Aynını e36 cı yapsın hatta aracı daha yüklü ve görsel olarak emek harcanmış olsun. "Döndü gene aq mun apaçileri, eksoz patlattılar insanı eksoz gazına boğdular" oluyor bunu kabul edin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)