yorumlarınızı bekliyorum.
iesın sanzımanını kısaltmak ıcın 1.4 ıesınkını oturtabılıyorsun ufak bı kac ıslemle. gereklı bılgıyı radar honda seref ustadan alabılırsınız
beyler i es in son dişlisi 4.058 1.4 is in son dişlisi 4.25 i es 5.vites 0.705 1.4is 5 0.750 1.4 is şanzumanı daha kısa yani ya da ex şanzumanı takabilirsiniz aynı şey is şu hızda kesiyo diye aynı şanzumanı 7200 rpm çeviren 200cc daha yüksek hacimli bi makineye takarsanız aynı hızda gitmezler yani siz şeref ustaya uyun bence
ayrıca 3 4 crx işlemle uyar d sohc şanzumana
bir de şanzumanı ne kadar kısaltmayı göze aldığınızı yazabilirseniz farklı önerilerde bulunabilirimeğer sohc vtecse ayarı da düzgünse 0-400 vti geçmek çok da zor olmaz
ECUTECH İstanbul
yeni kasa d16lar kısa EvrenOz arkadaşımızda değiştirmek istiyordu bi konuş istersen
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
4 .050 ıle 4.250 arasında cok fark yok bnce tabı.. ıesın ztn cok uzun ıse yaraması ıcın saglam bı kısa bulmak lazım.. acmaya degsın yanı... şöle 4.78 gibi![]()
ben de o yüzden sordum ne kadar kısaltmayı göze alıyosunuz diye çok fazla düşünüyolarsa http://www.specialprojectsms.com/index.php?productID=13 fazla fazla yetecektir
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)