Ben hass... dedim![]()
Demekki sese göre vites atmanın üstünde yoğunlaşmalıyım der kendime küfür ederdim...
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
sese göre neden atamıyosunuz vitesi ?
veya en kötü km saatine bakıp atarsınız, bu kadar heyecan yapmaya gerek yok bence![]()
Ben olsam her işte bir hayır vardır. Fazla zorlamaya gerek yok derdim.
Tavan lambası yakılsa etkisi olmaz mıydı acaba ?Yada yarışın ortasında olmaz ama müsait bi anda telefonun flash ı yakıp göstegenin oralarda bir yere koyulabilirdi diye düşünüyorum
![]()
'14 Seat Leon TDI
ben olsam kimsenin işine karışmazdım. her yer farklı. aynı yerler değil. sohbet olsun yüzümüz gülsün diye açılmış bir başlık. kimseye zararıda yok aksine bir tebessüm ettiriyorsa kardır. bir işiniz yoksa lüzumsuz yorum yapacağınıza gidin arabanızı yıkayın hava bozuksa içinin tozunu alın. gereksizlik yapmaktan iyidir...
Standalone'a dönen ve distribütörü iptal eden, göstergede de devir girişini bulamayan biri olarak, amatörlük diyorum. Olsun, öğrenilir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
"Tech'de başlık acmalıyım" derdim. Şaka bir yana, son 3 aydır devir saatim çalışıyor, senelerdir bozuktu. Bana komaz böyle bi sorun, en fazla "ulan işin yoksa kadranı sök şimdi diye söylenir devam ederim.
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)