Kundakta başlayan araba merakı, yıllardır kurulan hayaller ve araştırmalar nihayetinde sonuç buldu, beyaz güvercinime kavuştum.Her kampüsten çıkışımda garajında yatarken görüyordum ama nasipte olduğu aklımın ucundan bile geçmezdi, haftalarca eg-ek civiclere bakıyorken aracın ilanlara düşmesi ve ailemin de onayıyla kendimi noterde buldum. Aracın eski sahibi benim de artık daimi abim aracı çok güzel muhafaza etmiş, araca yağmur, çamur, yarış yüzü göstermemiş. Bana da artık geleneği sürdürüp, üzerine bir şeyler eklemek kaldı. Bildiğim kadarıyla araç Türkiye'dekilerden farklı olarak k20a motor, iç döşeme, koltuk ve torpido yapısına sahip, 2005 Aralık ayı üretimi ve Japonya çıkışlı. Şuan için ekstra olarak sadece karbon kaput, tein coiloverlar, kule gergileri ve filtre-egzozumuz var tabi birde 180 limitimiz
Aracı alalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, hemen hemen her gün gelen "nereden buldun, satılık mı?" sorularından buradaki ep kasa kıtlığını net anladım (dc kasa gırla burada).
Şuan aklıma gelen bazı malzemeleri toplamaya çalışıyorum eklentiler oldukça buradan da paylaşmaya çalışacağım...
![]()