Loading site please wait...
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı izmirde oturuyorum araçla ilgileniyorum belki aracın sahibi arkadaş forumdandır bakan eden detaylı bilgi verebilcek olan varmı saygılar
Loading site please wait...
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı izmirde oturuyorum araçla ilgileniyorum belki aracın sahibi arkadaş forumdandır bakan eden detaylı bilgi verebilcek olan varmı saygılar
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
çook uzun zamandır satılık olduğunu, yanlış hatırlamıyorsam 27 binlerden buraya düştüğünü biliyorum
bende facebookta gördüm bugün 26.000 ilanı vardı sanki
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
motoru komple güçlendirildi bi ara, ankaraya geldi komple boyandı. sonra geri istanbula gitti. fiyatta 27-28 bandındaydı bi ara. alınır mı alınmaz mı konusuna gelirsek belki motoru çok iyi yapılmıştır belki boyası çok kalitelidir ama bu kadar oynanmış uzun süredir ilanlarda gezen bir c2 yi ben almazdım.
önceden siyahtı
![]()
///MPower
Motoru Ankara'da yapıldı. Beyin ayarını MagicPerformance Murat yaptı. Gazlamak maksadı ile alınır. Fiyatı düşük tutmasını söylemiştim sonunda sözüme gelmiş düşürmüş fiyatı. Arkadaşın adını bilmiyorum. Ama 18 düze alınır sanırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
18 kusurlere kadar düşmüştü... aracın ustundekı setup a göre bence yürümüyor...
Daha dün 18 yazmıyor muydu ilanda ?
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)