User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Isle of Man TT 2016 John McGuiness Onboard

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Isle of Man TT 2016 John McGuiness Onboard

Bütün motorsporlarının en üst noktası olan isle of man tt'nin yaşayan efsanesi John Mcguiness'in turundan bir kesit. Ben izlerken gerildim adam sürerken çok rahat Isle of man tt öyle bir yarış ki moto gp yarışları yanında üc tekerlekli bisiklete binen çocuklar gibi kalıyor

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda bir kere hayabusa'nın arkasına oturdum. 230 km falan hıza ulaşmıştı süren kişi.. Korkudan ölüyordum.. Kendimde arkadaşımın motoruyla 100 km yaptım bayılıcam sanmıştım haha Bu arada motor bilgilm çok zayıftır o yüzden düz bi yolda kullanmıştım..

Bunları izlerken bile oturduğum yerde içimde sıcak bişeyler akıp gidiyo.. Her ne kadar usta olurlarsa olsunlar milisaniyelik lastiğin yola tutunmaması ya da tutması paramparça şekilde sonuçlanabilir.. Ama izlemesi çok keyifli..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de araç versiyonu var, motordan aşağı kalır yanı yok

Bkz Subaru STI

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir Isle of Man yarışçısına sormuşlar nasıl böyle kullanabiliyorsunuz diye.

Sürücünün cevabı: Aslında çok kolay bir yeşil çizgiler var bide gri çizgi tek mesele gri çizginin üstüne gidebilmekte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda bir kere hayabusa'nın arkasına oturdum. 230 km falan hıza ulaşmıştı süren kişi.. Korkudan ölüyordum.. Kendimde arkadaşımın motoruyla 100 km yaptım bayılıcam sanmıştım haha Bu arada motor bilgilm çok zayıftır o yüzden düz bi yolda kullanmıştım..

Bunları izlerken bile oturduğum yerde içimde sıcak bişeyler akıp gidiyo.. Her ne kadar usta olurlarsa olsunlar milisaniyelik lastiğin yola tutunmaması ya da tutması paramparça şekilde sonuçlanabilir.. Ama izlemesi çok keyifli..
    108 yıllık bir yarış bu ,250den fazla ölü var . Ortalama hız rekoru 215 km/saat bu etap pek birşey değil uçurumlu etaplar falan var 250 km ile duvara girip ölen bir yarışçı vardı veya grup halinde giderlerken bir yarışçının takla atıp motorunun patladığı kaza vardı . Bu turunu paylaştığım adam evli ,çocuklu ve eski bir sıvacı senelik adrenalini tek seferde boşaltıp gidiyor adamlar

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dakika 4:05 ten sonra top speed yapıyor. ışınlanıyor resmen . tahmini 320+ hız üstü gidiyor.
    rekor s1000rr bmw ile Michael Dunlop ta. Current Isle of Man TT Lap Records - Isle of Man TT Official Website

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu video da süper izlemenizi tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sparcoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu video da süper izlemenizi tavsiye ederim.

Kamera doğru düzgün çekim yapamıyor resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sparcoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dakika 4:05 ten sonra top speed yapıyor. ışınlanıyor resmen . tahmini 320+ hız üstü gidiyor.
    rekor s1000rr bmw ile Michael Dunlop ta. Current Isle of Man TT Lap Records - Isle of Man TT Official Website

Bu da bir kaza kolajı . Adamlar o kadar soğukkanlı ki kaza yapanı ezip geçiyorlar.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenan Sofuoglu'nuda gormek isterdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenan Sofuoglu'nuda gormek isterdim.
    Kenan sofoğlu motor yarışlarının en alt kategorisinde . Burada yarışabilecek seviyede değil.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenan sofoğlu motor yarışlarının en alt kategorisinde . Burada yarışabilecek seviyede değil.
    Biliyorum dostum.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet birbirinin içinden geçiyor
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TT her daim cadde motorcularının efsane yarışı olmuştur.

ne moto gp ne sbk hiçbiri bu keyfi vermiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle katılmıyorum. bilgisizce yazılmış bir yorum.

ona bakarsan motorcuların efsanesi Rossi de TT de yarışmıyor. eee rossi acemi yada beceriksiz mi oluyor
    bu yorum, ben E5 te Alanso yada Hamiltonu geçerim demek olmuş

TT de yarışanların çoğunun sbk ya katılmış ama başarısız olamamış cadde yarışçıları olduğunu biliyormuydun

Kenan Sofuoğlu motor sporların tamamında Türkiye nin tarih boyunca çıkartmış olduğu en büyük değerdir.

milli değerlemize sahip çıkalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılmıyorum. bilgisizce yazılmış bir yorum.

ona bakarsan motorcuların efsanesi Rossi de TT de yarışmıyor. eee rossi acemi yada beceriksiz mi oluyor
    bu yorum, ben E5 te Alanso yada Hamiltonu geçerim demek olmuş

TT de yarışanların çoğunun sbk ya katılmış ama başarısız olamamış cadde yarışçıları olduğunu biliyormuydun

Kenan Sofuoğlu motor sporların tamamında Türkiye nin tarih boyunca çıkartmış olduğu en büyük değerdir.

milli değerlemize sahip çıkalım.
    Yukarıda arkadaş kenanı da burada görmek isterim demişonun için kendi fikrimi belirttim. Evet tt yarışçılarının bir kısmının sbkda yarıştığını biliyorum ama bu kenanın yeteneksiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Yarıştığı klasmanda 18 yaşında çocuklar falan var . Onlara karşı yarışması ego tatmininden başka birşey değil. Superbikeda yarışıyor ,sonuç hiçbirşey yapamadan geri dönüyor . Takım kötü ve sponsor yok deniyor . Sonra moto 2 ,sonuç orda da aynı ve bahane de aynı. Koyu sbk takipçileri hariç bilen yok bu adamı . Milli gurur semih saygıner gibi olur federasyondan gram destek görmeden , dünyanın en iyilerinden biri olmayla olur . Kenanın tebrik edilecek tek olayı gençleri yetiştirmesidir.

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda arkadaş kenanı da burada görmek isterim demişonun için kendi fikrimi belirttim. Evet tt yarışçılarının bir kısmının sbkda yarıştığını biliyorum ama bu kenanın yeteneksiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Yarıştığı klasmanda 18 yaşında çocuklar falan var . Onlara karşı yarışması ego tatmininden başka birşey değil. Superbikeda yarışıyor ,sonuç hiçbirşey yapamadan geri dönüyor . Takım kötü ve sponsor yok deniyor . Sonra moto 2 ,sonuç orda da aynı ve bahane de aynı. Koyu sbk takipçileri hariç bilen yok bu adamı . Milli gurur semih saygıner gibi olur federasyondan gram destek görmeden , dünyanın en iyilerinden biri olmayla olur . Kenanın tebrik edilecek tek olayı gençleri yetiştirmesidir.
    Saygılar kardeşim imzamı atarım çok güzel örneklemişsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha da komikleşti yorumlar.
    Semih saygıner nere Kenan Sofuoğlu nere.

Ları uzatmadan söyle varmı motor sporlarında dünya şampiyonu Kenan dan başka. Bak motosiklet sürücüsü demiyorum her türlü motor sporu.
    Semih saygıner ın gideri nedir ki bir ıstaka max 1000 usd
    Yeteneğine laf yok. Kenan ın giderlerini motorunu düşünebiliyor musun

Hadi Kenan beceriksiz kabiliyetsiz yapamadı bu işi. Kendinden küçükler ile yarışıyor
    Metal senin yaş 21 Eray da 23 yaşında çıkın siz yarışın da
    Gösterin becerinizi biz de sizi alkislayalim. Nasıl olsa rakipler sizin yasinizda
    Dikkat et ama bu iş klavyeden gazlamaya benzemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha da komikleşti yorumlar.
    Semih saygıner nere Kenan Sofuoğlu nere.

Ları uzatmadan söyle varmı motor sporlarında dünya şampiyonu Kenan dan başka. Bak motosiklet sürücüsü demiyorum her türlü motor sporu.
    Semih saygıner ın gideri nedir ki bir ıstaka max 1000 usd
    Yeteneğine laf yok. Kenan ın giderlerini motorunu düşünebiliyor musun

Hadi Kenan beceriksiz kabiliyetsiz yapamadı bu işi. Kendinden küçükler ile yarışıyor
    Metal senin yaş 21 Eray da 23 yaşında çıkın siz yarışın da
    Gösterin becerinizi biz de sizi alkislayalim. Nasıl olsa rakipler sizin yasinizda
    Dikkat et ama bu iş klavyeden gazlamaya benzemez
    Eleştirmek için o işi daha iyi yapmak mı lazım ? O zaman lebron jamesi sadece michael jordan eleştirebilir ? Semih saygıneri de çok küçümsemişsiniz off topicte konu açtım semih saygıner kendi hayatını anlatıyo orada. İktidardan her türlü yardımı alan kenan sofuoğlunu ne güzel övülüyor her yerde .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler