Bu numara sürekli arayıp ana avrat küfür edip kapatıyor.
Sadece bana mı oluyor, başka başına gelen var mı?
Bu tür vakalar nereye şikayet edilir?
05342153118
Bu numara sürekli arayıp ana avrat küfür edip kapatıyor.
Sadece bana mı oluyor, başka başına gelen var mı?
Bu tür vakalar nereye şikayet edilir?
05342153118
Bence karşılık olarak bizde belirli aralıklarla arayıp ana avrat küfür edelim belki bir daha yapmaya cesaret edemez![]()
Küfür haznem geniştir gizliden arayayım mı![]()
Aklıma yaşadığım bir olay geldi
Benim bir sapığım vardı lise zamanında. Arayıp konuşmazdı dinlerdi ben kapatmadan kapatmazdı. Basketbol maçında yenilmiştik eve yayan gidiyorduk yaklaşık yarım saatlik yol. Sağolsun aradı bir başladım kaydırmaya öyle böyle değil maşallah uzun bir süre dinlemişti nasıl rahatlamıştım anlatamam![]()
Not: Ben olsam direkt yasal yoldan bela olurdum abi. Telefon numarası açık şekilde neden öyle birşey yaparlar anlam veremedim.
Not2: Eskiden program vardı pc üzerinden istediğin numarayla arıyormuş gibi gösterip telefon görüşmesi yapabiliyordun. Belki öyle birşey kullanmıştır. Enteresan...
Kolay gelsin,
Selamlar.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Safat DAI diye kayıtlı cia programına göre
ya o Cia programı dediğiniz bir rehber mi arkadaşlar? geçen gün bir rehber programı indirdim. benim telefonumda kayıtlı olmayan teyzemin ismi ''x teyze'' şeklinde görünüyordu. sanırım bu programı kullanan kişilerin rehberleri bütün uygulama kullanıcıları ile paylaşılıyor. ve aradığınız numara kimin defterinde hangi isimle kayıtlı ise sizede öyle görünüyor.
bu arada safat dai ''saffet dayı'' şeklinde olabilir.
saffet dayı :P
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
engelleyin geçin..
tc kimlik ve adres ile cep tel numarası nasıl bulunur bende soru sorayım ?![]()
2000 A3 8L
7-8 yaşlarındayım evde tek başımayım. Annemde öğretmen okulda evham yapmış müdürden rica etmiş evi arıyorlar ama bir türlü iletişim kuramıyoruz çalıyo telefon açtığımda kapanıyo konuşurken ses gelmiyo filan 4-5 kere oldu böyle en son sinirlendim tabi kim olduğunu da bilmiyorum ana avrat düm düz giriştim telefonu açar açmaz. Tahmin edeceğiniz üzere o anda hiç sıkıntısız tüm sesler iletildi. Müdür bey hemen anneme verdi telefonu.Sapık diye müdüre sağlam kaymıştım. Buda böyle anımdır. Sen anlatınca aklıma geldi.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)