Temeli e30 325i olan ,gövdesi kolayca sökülebilen ,kompozit karoseri olan ve kapısı aşağı doğru açılan futuristik bir tasarım . 4 senede 8000 tane üretilmiş ,ardından rafa kaldırılmış.
Temeli e30 325i olan ,gövdesi kolayca sökülebilen ,kompozit karoseri olan ve kapısı aşağı doğru açılan futuristik bir tasarım . 4 senede 8000 tane üretilmiş ,ardından rafa kaldırılmış.
Bir tane video vardı top gear ın mini etekli bir ablayı bu araçtan inerken çekiyorlardı. İç çamaşırı görülecek mi görülmeyecek mi diye bir deney yapıyorlardı. hatta bir başka roadster la mukayese ediyorlardı =)
Instagram: mutusgarage
istanbulda canlısını etilerde garanti binasının otoparkında gorup incelemiştim yıllar once değşiik bir araç![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben sanırım roadster ve kapılarından dolayı oldukça çok seviyorum.. farklı tarzlar hep hoşuma gitmiştir..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sene 1990 yazlığa gelmişti isviçreli bir gurbetçi komşumuz, ufo gibi baktığımızı görünce bizi alıp gezdirmişti
Aynı aile zamanla e30 cabrio, e36 m3 cabrio, e34 m5le falan gelmişti ne zevkli insanlarmış anlayamamışız.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence çok başarısız bir araç sırf bmw ve az sayıda olduğu için insanlar abartıyor.
Romeo <3 Giulietta
Ben bu forumda Z8'e sahibindendeki fiyatı yüzünden bir ton sallayan onu alacağıma m3 alırım vb diyen hatırlıyorum . Nedense bu arada bu forumda tutmaz gibi geliyor. Şahsi fikrim çok özel bir otomobil.
Z1 ve Z8'e ayrı bir aşkım var .
m50 turbo yapıcan çuf çuf 500hplerde millete saplayıp saplayıp gezicen![]()
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Maslakta gördüğüm siyah var. Büyük ihtimalle yukarıda resmi olan.
Borusan istinye ve borusan avcılarda var.
Ankarada bir galeride var trafikten çekiliydi en son. Bazı aorunlardan dolayı satış falan yapamıyordu.
Sayısı az ama ülkemize çok bile gelmiş.
bmw z1 ve z8 sınırlı sayıda üretim olsada amaçları çok farklı..
Bmw z1 tutmadı ve üretimden bundan kaldırıldı .. yani sınırlı sayıda üretilmedi talep görmeyince ve çok olumsuz yorumlar alınca zaman içinde bmw üretimden kaldırdı.. ama z line denilen kendinden sonraki z3 z4 z8 e yol açdı..
tabi burda gene mx5 e gene saygı duruşu durmak gerek.. mx5 roadster kültürünü doğurmasa amerikada kapış kapış satılmasa ve bu kadar tutmasa bmw yüksek ihtimal z3 z4 serisini kolay kolay üretmezdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kapı haricinde hiçbir özelliği olmayan bir otomobil. Otomobil dünyasında "klasik, über harika, tam bir efsane" diye anılan saçma araçlardan biri. BMW olmasaydı logosu - ki BMW adına herhangi bir tasarım izi de pek göremiyorum şahsen - adı sanı bile hatırlanmayacak kadar çirkin olduğunu düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)