User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Micra 1.2 98hp Dig-s Hk

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Micra 1.2 98hp Dig-s Hk

Arkadaslar selam.
    Esim icin araba arastirirken micralar dikkatimi cekti. Desire versiyonlarinda ya sc yada kompresor olmasi lazim mini asiri beslemeli motor var. Cvt sanzimanla beraber gayet makul gibi geldi. Donamim olarak arac gayet guzel arka camlarin manuel olmasi haricinde. Arac ve motoru hakkida bilgisi olan var mdir? Alinir mi. Alinirsa bu motora yazilim yapilabilir mi. (110-120hp keyifli olur)
    40 liraya kadar alternatif ne oneririsiniz. i10 baktim picanto baktim kafa karisti esasinda fiat 500 istiyorum ama onunnda sanzimani korkutuyor o yuzden eledim.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sc = komp zaten Ömer..

içi göründüğünden geniştir, bildiğim kadarıyla yedek parça / bakım emsallerinden ucuz değil benzer veya daha pahalı denebilir genel olarak Nissan için bu geçerli Qashqai den ve k13 kasa (bir önceki) Micra bi kız arkadaşımda var 1.2 otm, şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı ki pataküte kullanır genelde..

Şuan için yazılım / box alternatifi görünmüyor fakat zamanla çıkar illa ki.

Sıfırı 67 lira, 2015 modeli 47 lira biraz 2. elde zayıf.. Bu da gözardı edilmemeli.

Loading site please wait...
    Micra | Şehir Otomobili | Nissan Turkiye | Nissan Micra Fiyat Listesi | Şehir Otomobili | Nissan Turkiye

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    edit : makyajsız olcak benim arkadaştaki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent saol bilgiler icin yalniz linkteki arac desire degil yanlis koyulmus suan ilanda bi tane var.
    Sahibinden 2013 Model 1.2 Micra Desire CAM TAVAN

Sanziman sorunsuz saniyorum pek duymadim cvt arizasi. Nissanin xtronic biraz sorunlu neyseki bnda oyle bir sanziman yok. Biraz daha arastirayim bakalim suan mantikli geliyor bana cok km yapmiyorum yilda 8-10k arasi bakim o yuzden sorun degil.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 match donanımı var bizde, şehir içi yakıt ortalaması 6-6,5 litre arasında. İçi göründüğünden fazla geniş. Benim clio ile 4-5 kişi bir yere gidince arkada oturana ızdırap oluyor, micrada öyle değil. kalabalık bir yere gidiceksek micrayı tercih ediyoruz. Tek sıkıntısı uzun yolda motoru güçsüz kalıyor ama 98bg olanında böyle bir sıkıntı yaşanmaz heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2011 Tekna paket kullanıyoruz. Cruise control, elektrikli ayna, dijital klima, hız sınırlayıcı, aux ve bluetooth var ama arka camlar elektrikli değil. Çok garip bi donanım olayı var bu araçlarda.
    Motor güçsüz kalıyor ve yakıt olarak 6-6.5 lt. arası değişiyor.

qosmio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayınvalide aracını satıyor düşünürsen yardımcı olurum Loading site please wait...

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öerhaba Ömer.
    Telefonda da konuşmuştuk aynı mevzuyu.
    CVT hanım için iyide senin çok canını sıkmaz mı?
    Yenilerinde sanal kademeler var deniyor ama bunda durum nedir bilmiyorum. Çözmek adına youtube da video da baktım ama 98 ps versiyonunu bulamadım.

Bana göre piyasası muadillerine göre zayıf bir araç satarken zorlanabilirsin.
    Manuel fakat çok yeni bir araç 2016 model 9000 de
    Otomatik olarak
    Kısa vadede daha az zarar ettirr onu da düşünmek gerek.

Bu araçlar harici çok model var seçeneklerde ama modelli olarak bu geldi aklıma.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Micranınmı piyasası yavaş? Desiren donanım sıfır fiyatlarında bir alt donanımla çok fiyat farlı olduğu için belki yavaştır ama, micra ciddi kitlesi olan bir araç özellikle önceki kasası

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

düşünürsen benim araç

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavaş demedim. Muadillerine göre piyasası zayıf dedim. Yoksa hala hanımlar tarafından çok tutulan bir model.
    Demek istediğim şu. Polo'ya göre İbiza'ya göre değer kaybı daha fazla olur alım satımı görece daha uzun sürer.
    Dediğiniz doğru bir önceki kasa çok yaygındı ama pazar payını çok kaybetti ve gerileme söz konusu bu da 2.el fiyatlarını etkiliyor bence
    Ben piyasadan gözlemlediğimi yazdım hatta yanılıyor muyum diye satış adetlerini merak ettim.

2016 Haziran ittibari ile Micra pazar payını kaptırmış duruyor. Bilgi olsun diye belli başlı araçların satış adetlerini koydum. Satış adeti elbette doğrudan değer kaybı, ya da hızlı satış göstergesi değil. Ama çok satılan araçlar ülkemizde tutulduğundan dolayı piyasası daha sağlam oluyor, satışı da daha rahat oluyor bence.
    5 Volkswagen Polo 12.229
    6 Renault Clio 11.927
    10 Hyundai i20 9.189
    18 Opel Corsa 5.421
    23 Ford Fiesta 4.266
    37 Seat Ibiza 2.821
    42 Nissan Micra 2.088
    49 Skoda Fabia 1.704

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler icin tesekkurler arkadaslar. Eger micra alacak olursam bu sadece desire donanimli dig-s motorlu olan olur. Digerlerini zaten dusunmuyorum. Ibiza vs guzel ama donanim olarak oldukca boslar. Ben biraz donanim hastasi oldugum icin desire cok uygun geldi bu kapsamda. Yok yok resmen arabada. Yaklasik 1 aydir piyasatl takibi yapiyorum micrada. 2. Elde eski kasa olan 2004-2008 arasi bayagi hizli. Yeni kasalar fiyat uygunsa ve kaza boya yoksa 1hafta icinde satiliyor. Ben biraz daha arastirayim. Asil merak ettigim motor du. Sc olmasi cok oldurmezde rampalarda vs

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim benim hanımda var,2014 model match donanım.. Motor hakkında bişe söyleyemem dig-t ile atmosferik arasında çok fark vardır. Fakat şanzıman için konuşmam gerekirse, sorunsuz ama zevksiz bir şanzıman. Bayan kullanımına daha uygun, geçiş olmadıgı için sarsıntısı sıfır.

Araba genel itibariyle bence başarılı, içi inanılmaz ferah tavanı yüksek oldugu için hiç darlık çekmiyorsun, aynı zamanda camları ve dikiz aynalarıda oldukça geniş. Elektrikli direksiyon çok yumuşak, dönüş açısı resmen şaka gibi utanmasa kendi etrafında dönecek. Donanım açısından tatminkar, aşırı dolu degil ama yeterli ihtiyaç olan herşey var.

Bagajı çok ufak, bir hayli ufak hatta. bebek arabasını yan koyuyorum, geriye pek alan kalmıyor.

Malzeme kalitesi klasik japon, sert malzemesi bol, bi diger sevmedigim unsurda arabanın sacı mı ince yoksa boyası mı çok kalitesiz bilmiyorum ama en ufak darbede ya göçüyor ya çiziliyor.

Kısacası şehir içinde avantajları çok olan, kullanımıda oldukça basit bir araba. Çogu zaman leonu bırakıp onunla çıkıyorum.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanici yorumlarini duymak guzel referans oluyor tesekkur ederim bilgi icin. Micraya bayagi sicak bakmaya basladim varsin keyifsiz olsun. Kendime yine crx flan gazlamalik ugrasmalik birsey alirim

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    98hp Micra bence keyifli bir otomobil olur bulursan düzgüne kaçırma bence, Alternatif olarakta Mitsubishi Space Star,Lancia Ypsilon 0,9turbo bakılabilir.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamım yakın arkadaşımda kırmızı en dolusunda cam tavanlı bir yaris var düşünür müsün? 2015 20binde henüz.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ypsilon ic tasarimdan dolayi olmaz. Kadran takimi ortada tasarimlara hic isinamadm
    Murat fiyat uygunsa neden olmasin

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılmış, 2013 gönderdiğin micrayla aynı para garantisi devam eden 2015 yaristi. Uygundu tabiki. 20k daydı daha
    Instagram: mutusgarage

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 haftalıgına arkadaşın annesinin 1.2 85hp micrasını aldık.ilk dikkatimizi çeken 9,8 yakıt tüketimiydi.aracı ist.trafiginde kullandık.çok sıkışık trafigede gece boş yolada çıktık.şuan ki ort. tüketim 5.4lt gitmiyor ama yakmıyorda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler