Yine alangirli karma karışık bir araba ile karşınızdayım. Ev aldık , çocuk oldu , bisiklet sporu vs derken araba hobimden vazgeçmeye çalışsamda hiç bir zaman içimdeki typer merakı ve sevgisi hiç bitmedi ve bitecek gibide değildi. Sn zaman iyice kaşıntı ilerledi typer almak istedim bütçem yetmedi , başka araç baktım bunların içinde ek9 , prelude i crx ve eski aracım Rosso delsol sahibiyle bile tekrardan almak istediğimi söyledim. Ama hep içimde yine başka bahara mı kalacak bizim sevda ???? derken güzel memleketim izmir'den güzel haber geldi. Gel sendeki kaşıntıbüyük sana Accordun typerını verelim. Olur mu olmaz mı derken sahibi arkadaş ile görüştük ettik kendi aracımı takasa önerdim o da uygun gördü alışverişimizi yaptık.
Uzun lafın kısası Civic typer yine bize kısmet olmadı ama daha bir ağır abi modu ile Accordumuz bizlere kısmet oldu. Yapılan işlemler liste olarak baya kalabalık bir halde yazarak çok yer kaplayacağız ama belli başlı detaylarımızıda listelemek gerekirse,
Typer üst kapak , port polish işlemleri, ep3 şanzıman , skunk pro emme , kpro , headers ve 70 lik ara borular , 11,8 cr piston , hafif kollar ve krank , hafif volan gibi detaylar mevcut. Çok bir fotoğrafımız yok kozmetik olarak baya bir eksiğimiz var kısmet olursa bunlarıda zamanla yerine getirmeye çalışacağım.
Şimdiden iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim keyifli forumlar.
Bu arada bu aracı hazırlayan toplayan ve gece gündüz emek harcayan İzmir Honda Masters Bayram usta ve Emrecan kardeşime ve araç sahibi yalçın arkadaşıma emekleri için buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.
![]()