2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farkı yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du![]()
2016 MODEL YILI FİYAT LİSTESİ
fiyat farkı yok hangisini tercih edersiniz
ezber bozan benim de ezberimi bozdur du![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
hb bence güzel şirket işi durmuyor![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Yanılmıyorsam Hb ile Sedan arasında donanım farkı var. Yan komşumuzda Hb versiyonu var gayet güzel duruyor sedan daha çok şirket spec duruyor.
Ama tabi fiyat aralığında ikinci el Skoda octavia tercih ederim. 2013 1.6Tdi:Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance 2013 Model 63.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 353245007
HB alırdım, daha albenisi var birde iç mekanında o emanet gibi duran radyo-cd-teyp..vs işte ne iyse o hb'de daha şık. (bütün donanımlarda öyle mi bilmiyorum ama en azından görsellerde bir fark olduğu kesin.)
Sedan ve kırmızı renk alırdım
aslında benim de gönlüm hb ten yana ama işte Türkiye gerçeğibagaşı geniş mi abeyy bagacı
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Abi bagaj muhimse sedan. Cunku bagaji acayip geniş.. Duruş açısından hb diyorum farlari falan daha hoş duruyor ayrica ic kismi da lounge paketlerde farklı. Mutlaka 1.6 mj lounge al derim,gidisiyle de durusuyla da tatmin eder. Bende sedan var genel olarak memnunum
yanlışım varsa düzeltin hbler yurtdışında yapılıyor diye biliyorum?
Romeo <3 Giulietta
1.4T-Jet Hatchback bence mantıklı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...48340383/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
bu ekranı mı abi diyosun?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fiat Egea 1.6 Multijet Lounge 2016 Model 73.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 331931305
Lounge donanimlarda var abi 1.6larda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)