yakıt kalitesi olarak, hizmet olarak en iyi benzin istasyonları sizce hangileridir?
ayrıca sürekli yollardayız, başka illerdeki benzinlikleri de öğrenmiş oluruz![]()
yakıt kalitesi olarak, hizmet olarak en iyi benzin istasyonları sizce hangileridir?
ayrıca sürekli yollardayız, başka illerdeki benzinlikleri de öğrenmiş oluruz![]()
İzmir - Fatih Kolejinin oradaki Güzelyalı Shell. Shell'in kendi istasyonu .
Bence Shell neden Shell hem yıllardır bayisiyiz hem de Shell de müşteri memnuniyeti market ürün çeşitliliği tuvalet temizliği yakıt kalitesi hepsi standartların üzerinde. Adamların arge ye harcadığı para işlerine gösterdiği özeni ortaya koyuyor
Eski bir koç çalışanı olarak çok objektif olamam belki ama, uzun yolda hangi opet te durduysam ne yakıt için ne de market ve wc için sıkıntı yaşamadım.
Özellikle lavabolar diğer istasyonlara göre çok iyi durumda.
Hatta en son dokunmadan açılan kapılar yapılmaya başlanmıştı çok çok iyi bir uygulama.
Sakarya içinde yakıt olarak şirket araçları tüm mazotları erenlerdeki ve ada avm nin oradaki p.o den alıyorlar oradan da bir sıkıntı yaşamadık.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Opetin üstüne tanımam özellikle birçoğumuzun yakıt dışında tuvaletide kullandığını düşünürsek wc temizliği olarak TR deki hiçbir istasyon bırakın rakip olmayı yanına bile yanaşamaz. Araç lpg li olunca gaz olarakta aygazdan şaşmıyoruz bu yüzden herdaim opetten opete yakıt alıyoruz.
DR. OWL
Uzun yollarda genelde opette duruyorum çünkü temiz ve yakitindan da problem yasamadim. Zonguldak merkezde petrol ofisinden alıyorum onun sebebi de burdaki güler yüzlü insanlarin çalışmasıdır.
opet'in tuvaletleri tartışmasız en temizi..
WC opetin sosyal sorumluluk projelerinden. Bayinin insiyatifinde olan bişey değil
Bp bayisi olduğumu belirterek başliyim objektif olmak gerekirse opetin tuvalet temizliğini hiç bir istasyonda görmedim. Babam aşırı titizdir ama kendi tuvaletlerimizi bile opetler kadar temiz bulamıyorum bezen. Yakıt kalitesi olarak benzinli araç kullandığım için shell ve bp gayet iyi. Dizel araçlarda kamyoncu tanıdıklarımdan ve müşterilerimden duyduğum Bpnin daha iyi olduğu menzilinin daha uzun olduğu yönünde. Şekerpınar Honda yolu üzerinde Bp istasyonunu babam ve arkasındaki yıkamayı ben işletiyorum her zaman çay çorbaya beklerim.
Nazilli'de pehlivanoğlu shell'den alıyorum otogarın yanında. Yollarda yakıt shell alırım ama mola, wc için kesinlikle opet. shell marketin starbucks kahvesini tavsiye ederim ama.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Ankara Gölbaşı Shell
Yakıt olarak iyi. Lavabo fena değil. Mogan gölü kenarı olunca manzarası da var.
Antalya da havalimanından kundu ya giderken sağdaki shell kesinlikle tuvaleti en temiz shell. Kolonyasindan tuvalet kağıdına herşey üst düzey. Yine antalya da hilmi beken petrol tuvaletlerin tasarımı süper bakır borular vs otel tuvaleti gibi.
İstanbul da da opetten şaşmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)