User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: W123 Mercedes için yedek parça?

Berkant_R32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation W123 Mercedes için yedek parça?

77 model 240d araç aldık. Bazı ufak tefek kaportada sorunları mevcut. Mesela kapı kilidi, kapı içi pandizotları, cam lastiği, ızgara üzeri yıldız ve de nikelaj bakıyoruz ilk etapta. Ama bulabildiğim tek şey nikelaj oldu sadece. İkitelli'de de, Maslak'ta da klasik mercedes parçası satan yer yok resmen, herkes hurdacıya yönlendiriyor. Hurdacıda da parçası yok. Ben bu araca bu parçaları nereden bulabilirim bilmiyorum cidden. Keşke 115 kasa alsaymışız, onun parçaları birçok yerde var. Bildiğiniz parçacı veya hurdacı varsa - özellikle İstanbul içi - yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabaların halen her türlü parçası bulunuyor, facebook kullanıyorsanız 1-2 klasik mercedes grubu var, oraya yönlendireyim sizleri, hem parçacı hemde kullanıcı kitlesi olarak güzel gruplar, aradığınız parçaları bulabilirsiniz mutlaka.

W123 lerin daha çoğu parçasının sıfırı mevcut.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada baştan bir W123 dizebilirsin Her parça mevcut. Fiyatları biraz tuzlu ama sıfır parça bile bulunuyor bu adamda. Genelde 115 ya da 123' e biner Kadosan' da yeri Kamil Usta dedinmi tanırlar.

Ozlem Oto'dan mercedesiniz icin orijinal ve cıkma oto parcalar, oto alım satım (ID#32217), fiyatı 100 TL, İstanbul'dan urunu satın al — Ticiz.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler