Specler
Clio rs : egzantrik ,emme, headers, egzoz, filtre ,yazılım, sökük
Meg rs: Egzoz , dv ,yazilim , takılı
iyi seyirler
Tıc Rs Vs Megane Rs - YouTube
Specler
Clio rs : egzantrik ,emme, headers, egzoz, filtre ,yazılım, sökük
Meg rs: Egzoz , dv ,yazilim , takılı
iyi seyirler
Tıc Rs Vs Megane Rs - YouTube
maşallah tıc rs in sesine soluğuna gidişine![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Opel gtc konusu neler yaptırdıhemen en hızlısından bir rolling
maşallah Clio Rs e
Life is Too Short To Stay Stock
bimedğimden soruyorum hakikaten iyi giden mrs 2 var mı ya. üstünkörü bi aramayla ben birşey bulamadım, iynn-rs?
DT * Type-R
Bu işler keyif işi, giderine bakmayin, kimi şaseye bakar kimi yazilima kimi direksiyon turuna...
Keyif isi..
Keyif...
...
Çok keyifli ya ahahahahhaha
Benim astra coupede 2.4 litre cooler var orjinalden hemde tampon arkasındameg2 de kaç litre var? Ve denedigimzide sonuç bu
![]()
Astra coupe turbo vs Megane RS - YouTube
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
tamamda her arabada sorun aynı değil. Megane a yazılım yapıyorsan iyi bir intercooler almak zorundasın. Kendi intercooler ı hem küçük hemde alanının yarısından fazlasını tampon demiri kaplıyor. Downpipe ve egzoz 76lık olmak zorunda. Zaten sürekli avans vurmaya meğilli o nedenle mümkün olduğu kadar ısıyı uzaklaştırmak ve içeri gireni de soğutmak zorundasın. Alttaki kaplamayı delmek zorundasın ki motor alanı soğusun. Kaput üstündeki keçe aynı şekilde. Motor üstündeki kapak keza öyle. Hava filtre kutusunu çöpe atacaksın filtrede kullansan yetmiyor emme borusu çok dar. Filtre ile turbo arasındaki hortum o yüzden sürekli daralıyor. Açık hava filtresi kullanıp basınç açtıktan sonra da daralıyor. Onların silikon olması şart. Turbo ile intercooler arasında küçük hortum var. Onunda ilk gaz tepkisi için silikon olması şart. Yoksa ilk o şişiyor basınç gecikiyor. Motor kulakları orjinali dahil çok yumuşak güç geldikçe tepkiler azalıyor o nedenle onlarında güçlendirilmesi şart. üzerindeki volan eşşek ölüsü gibi ve asr yüzünden geberip gidiyor. Baskı dayanmıyor bütün bunların değişmesi şart. ASR iptali listenin en başında. PAtinaj çekmese bile sürekli olarak her vites değişiminde gaz kelebeğine müdehale ediyor. Gaz kelebeği yavaşlıyor. Daha yazayim mi?
IN BOOST WE TRUST
vol2 - YouTube
buyur. Denediğim rocco semihin roccosu. Semii 90 kg vardır yoktur ben 150kg ım. Arkada eşşek ölüsü tesisat var ve bagaj ağzına kadar tekstil katalogları dolu ve yazılım olarakta sadece stg1 var. İş için bursada olduğumda yaptığımız bir deneme. Yakıt vs olması zaten imkansız. O akşam o rocco kprosuna kadar olan ep3 ü geçiyordu.
o akşam ki denemesi de bu.
semii-rocco vs. ep3 Type-R K-Pro part2 - YouTube
IN BOOST WE TRUST
Aynı sorun opelde sıcak calısıyor, astrayada yazılım yapıyorsan cooler şart 2litre diorm yarısı tampon arkası yarısı koruma demiri arkasında, aynı şekil downpipe ve egzos 76 olmak zorundaBENİM ARACIMDA YOK , MEGANE RS DE VARDI. Fltre sorunu bizdede kötü Filtre borusu motor üstüden geçiyor ve bütün sıcagı emiyor
![]()
traction control bizdede var
He gelelim sadede biri fabrikasyon 225 beygir biride 192 beygir
ikiside yazılımlı . Hala megane savunmayın bence
Veya getirin en iyi megane nınız hangisi ise deneyelim...
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)