Sonuçlar bugün açıklanmış.Sınava girmiş olan arkadaşların sonuçları nasıl acaba?Sınav zor deniyordu benimde sözlüm girdi 71 puan almış.Sıralaması 211.331 yerleşebiliyor mu acaba bu sonuçla.
Sonuçlar bugün açıklanmış.Sınava girmiş olan arkadaşların sonuçları nasıl acaba?Sınav zor deniyordu benimde sözlüm girdi 71 puan almış.Sıralaması 211.331 yerleşebiliyor mu acaba bu sonuçla.
86 bin diyor iyi mi kotu mu acaba ☺
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Arkadaşım 79 almış,sıralama 34 bin.Sınav zormuş anlaşılan,puan ve sırala farkı bariz.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
78-79 üstünün şansı var ama atamalar şuan durduğu için bi anlamı yok. Açığa alınanlarla beraber memur açığı 60.000 civarlarında diye biliyorum. Benimde 126xxx'lerde sıralamam. Bakalım ilk tercihler ne zaman açılacak..
Barış
inanamıyorum Sınav kurallarına uymadığınız için sınavınız geçersiz sayılmıştır diyor. Sınava 25 dk geç girmiştim ve kimse bana bir şey söylemedi sınava girdim herhangi bir tutanak vs imzalatılmadı. Kimse neden geç kaldın bu saatte geldin demedi. Sınavım niye iptal edildi ki![]()
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
77 puan 61 bin siralama 1 kere gecmis sınavlara dahi bakmadım o kadar öylesine girmistim. Simdi de keske 3-5 baksaydim memur olurmuşum diye yok yere üzüldüm.
Anlayanlar bi yorum yapsa bu puan ve derece ile şansım var mı?
64 puan almışım bir işe yarar mıBirde merak ettiği bir konu var doğru yanlışı götürüyor muydu ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Kpss konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? İş güvenliği sağlığı ön lisans mezunuyum. Sadece bu alandan mı tercih yapabiliyorum? Sıradan memurluk için tercih yapamıyor muyum? Çok hızlı klavye kullanırım mesela katiplik tercih edemez miyim? Var mı bu konuda yardımcı olabilecek bi hayırsever forumdaşımız![]()
Baraj 60 puan bu puan üstü alanlar tercih yapacak, ama tabii bunun birde kurumlar ayağı var, asıl maraton şimdi başlıyor. Herkese hayırlı olsun.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Sıralama sıkıntı, zaten bu sene alım fazla yapmayacaklarini da soylediler yani merkezi atamayla 85 alti sıkıntı olacaktir. Ama katiplik vs kovalanirsa olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)