maşallah![]()
maşallah..
dizelmi bu
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Güzel araç. Şerit konusunda kararsız kaldım. İyimi kötümü bilemedim. Bu jantlardan bide sizin orada Hakan'ın 308'inde var. Kazasız belasız.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah kap kara hayalet gibi cok güzel olmus.
serit jantların renginde olsa daha güzel olurdu bence![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Masallah
Dergi konusunda da yazmıstım, jantlar gercekten cok yakısmıs.
Pug logosu ve sisleri de mat siyah veya carbon yaparsan harika olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ön frenler orjinalmı?
cok güzel,jantlar özellkle..allh kaza bela vermesinn..ama şerit hosuma gitmedi pek..zevk meselesi tabiibide arkadaki peugeot yazısı ve 207 yazısı yapıskanlıysa sökrsen cok daha güzel olcagna eminim
edit: ayrıca far içndeki ledleri sonradan yaptırdnz sanırım...eğer sonradan yapıldıysa keske yaptırmasaydınz...artık sahinlere bile koyuyolarr
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
herkese çok teşekkürler ewt kaliperler sadce görüntü amaçlı kapak soğumasında herhangi bir problemle karşılaşmadım ilk taktığım zamanlarda bende tereddüt etmiştim fakat bi problem çıkartmadı...
çok güzel olmuş araba maşallah ama emin ol o şerit gereksiz..
zaten hemen göstermez etkisini belli bi süre sonra zamanla gösterir bence dikkat et pek iyi bişi degil fren önemli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)